Νίνο: Τελικά συγκατοικούν με την Josephine; Η απάντηση του τραγουδιστή

Ο Νίνο και η Josephine είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί! Μπορεί η είδηση για τη σχέση τους να «έσκασε» αρχικά ως φήμη, ωστόσο αργότερα οι δυο τραγουδιστές επιβεβαίωσαν το γεγονός πως είναι ζευγάρι.

Σήμερα 14/6 ο Νίνο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα που γράφονται για τη σχέση τους. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον τραγουδιστή αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Josephine,

με τον ίδιο να μη διστάζει να απαντά.

Όσα είπε ο Νίνο στον αέρα του ΑΝΤ1

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίνο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας ήθελε τους δύο καλλιτέχνες να στεγάζουν τον έρωτά τους σε ένα σπίτι στα νότια προάστια. Μάλιστα, αναφερόταν πως τη διαμόρφωση του χώρου ανέλαβε γνωστός διακοσμητής, με αποκλειστικό γνώμονα να εξυπηρετηθούν οι λειτουργικές ανάγκες και να εκφραστεί η αισθητική και των δύο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

Keywords
Τυχαία Θέματα