Συγκλονίζει η Βίκυ Σταυροπούλου: «Ήταν το ένοχο μυστικό της οικογένειας»

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Βίκυ Σταυροπούλου στη συνέντευξη που έδωσε στο «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρόωρο θάνατο του αδερφού της, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον αλκοολισμό. Ο ίδιος ήταν εθισμένος και δεν πάλεψε με όλη τη δύναμή του για να ξεφύγει από αυτό το μονομάτι.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε συγκινημένη για τον αδερφό της και τον θάνατό του, γεγονός που τη συγκλόνισε. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ο αδερφός της δεν ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του και αυτός είναι και

ο λόγος που δεν έσωσε τη ζωή του.

«Το μόνο που με ησυχάζει στις απώλειες είναι ότι εγώ έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Δηλαδή στη δύση αυτών των ανθρώπων προσπάθησα να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορούσα, να τους βοηθήσω και να είναι όσο πιο ευχάριστο και γεμάτο αγάπη το τέλος τους», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Πάντα όμως αισθάνομαι ότι “ρε παιδί μου, μήπως μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα;”. Μήπως; Ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι Θεός. Ο αδερφός μου ήταν αλκοολικός και αυτό ήταν επώδυνο.

Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος γιατί δεν κατάφερε να το νικήσει και αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Μια ήττα μου είναι ότι εγώ δεν τα κατάφερα. Αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν ήθελε ο ίδιος», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε ότι είχαν επισκεφτεί με τον αδερφό της έναν ειδικό γιατρό κι όταν εκείνος τον ρώτησε “γιατί είσαι εδώ” η απάντησή του ήταν “για τη Βίκυ”. Ειδικότερα, είπε:

«Δηλαδή όταν πήγαμε σε έναν γιατρό ειδικό και τον ρώτησε “γιατί είσαι εδώ;”, του απάντησε πως “είμαι εδώ για τη Βίκυ”. Έτσι δεν καταφέρνουμε πράγματα στη ζωή για τους άλλους. Καταφέρνουμε μόνο αν το θέλουμε εμείς μέσα μας. Και είναι ωραίο να μην έχουμε ένοχα μυστικά».

Διαβάστε ακόμα:

 OPEN: Αυτή είναι η νέα Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού

Λιλή Πυράκη: «Είπαν να μην με πάρουν στη δουλειά γιατί ήθελα κάνω οικογένεια»

 Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα