Βίκυ Σταυροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη -«Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»

Η άρση της ασυλίας του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, για την υπόθεση ξυλοδαρμού και βιασμού σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου, αποφασίστηκε πριν από λίγο καιρό από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σημειώνεται ότι η σχετική σύσταση για άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη εγκρίθηκε ομόφωνα με 18 ψήφους, ενώ δεν υπήρξε κάποια ψήφος κατά της άρσης ασυλίας ή αποχή.

Το πρωί της Τετάρτης 14/6, η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη όπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση Γεωργούλη. Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και από τότε έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία.

Όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου για την υπόθεση Γεωργούλη

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε πως η πρώτη της αντίδραση στο άκουσμα των καταγγελιών που είδαν το φως ήταν πως «εάν έχουν υπάρξει θύματα, πάντα είμαστε με τα θύματα».

Και πρόσθεσε: «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή επιθετικότητας ή βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;”. Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

Keywords
Τυχαία Θέματα