Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τα συμπτώματα, η διάγνωση του στρεπτόκοκκου και η κατάσταση της υγείας του σήμερα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας νοσεί από στρεπτόκοκκο και μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την περιπέτεια που περνάει τις τελευταίες ημέρες με την υγεία του. Όλα ξεκίνησαν από έναν επίμονο βήχα, που κράτησε για μέρες, και τον οδήγησε στο φαρμακείο για τεστ covid και έπειτα για εξετάσεις για στρεπτόκοκκο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται στο «OPEN Weekend», αναφέρθηκε στα συμπτώματα, αποκάλυψε ποια είναι

η κατάσταση της υγείας του, ενώ προέτρεψε τους τηλεθεατές σε περίπτωση που έχουν συμπτώματα, να κάνουν το τεστ για να έχουν έγκαιρη διάγνωση και να αποφύγουν τα χειρότερα.

«Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερα. Αρκετά αρρωστούλης. Το πιο δύσκολο είναι ότι σας μιλάω αυτή τη στιγμή γιατί ο στρεπτόκοκκος έχει χτυπήσει πολύ στον λαιμό και στα αυτιά και είναι πολύ επίπονο», ήταν τα πρώτα λόγια του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Σχετικά με τα συμπτώματα και τον τρόπο που ανακάλυψε ότι έχει στρεπτόκοκκο, ο ίδιος δήλωσε: «Εγώ είχα έναν βήχα εδώ και 10 ημέρες που νόμιζα ότι τον κληρονόμησα σε ένα ταξίδι που έκανα στο εξωτερικό. Και όπως όλοι, όταν έχουμε βήχα, πήρα ένα σιρόπι, μια καραμέλα…Πριν πάω στην εκπομπή τους ενημέρωσα, έκανα covid test.

Είχα έναν γρήγορο υψηλό πυρετό, ο οποίος το πρωί της Κυριακής είχε πέσει. Όταν πήγα στο φαρμακείο μου είπε η κυρία να δω για στρεπτόκοκκο και την επόμενη ημέρα πήγα στο μικροβιολογικό και βγήκε θετικό. Έψαχνα να βρω αντιβίωση γιατί υπάρχει έλλειψη».

Όσον αφορά στο πού κόλλησε, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Πιστεύω ότι κόλλησα κάπου εδώ και όχι στο εξωτερικό που είχα πάει, ήμασταν μεγάλη παρέα και δεν κόλλησε κανείς. Είμαι στην τρίτη ημέρα που είμαι έτσι, που έχω αυτό τον λαιμό. Χθες ανέβασα λίγο πυρετό».

Ο δημοσιογράφος προέτρεψε τους τηλεθεατές να είναι προσεχτικοί, να κάνουν εγκαίρως τα τεστ, καθώς υπάρχει άνθρωπος άνω των 40 που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται, καθώς άργησε να εντοπίσει ότι νοσεί από στρεπτόκοκκο.

Διαβάστε ακόμα:

 OPEN: Αυτή είναι η νέα Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού

Λιλή Πυράκη: «Είπαν να μην με πάρουν στη δουλειά γιατί ήθελα κάνω οικογένεια»

 Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα