Νίκος Οικονομόπουλος: Το μήνυμα για τις φωτιές στη Ρόδο – «Η Παναγία μαζί σας»

Πολύ δύσκολη είναι η τρέχουσα περίοδος για τη χώρα μας, καθώς σε διάφορες περιοχές έχουν ξεσπάσει μεγάλες φωτιές, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους. Ρόδος, Κέρκυρα, Κάρυστος, Αίγιο και Πήλιο φλέγονται, με τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να είναι τραγικές.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παρακολουθεί τις εξελίξεις με τις πυρκαγιές που ρημάζουν τις δασικές εκτάσεις της χώρας μας και είναι συγκλονισμένος. Ο γνωστός τραγουδιστής

έχει στενοχωρηθεί με την καταστροφή στη Ρόδο και βρίσκεται στο πλευρό όλων εκείνων που μάχονται.

Μπορεί ο ίδιος να μην είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, ωστόσο με αφορμή αυτό το πολύ θλιβερό γεγονός που έχει ραγίσει τις καρδιές όλων, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, γράφοντας ένα σύντομο κείμενο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους όσοι βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα και προσπαθούν να σβήσουν τις φωτιές, σώζοντας ό,τι μπορούν.

Όσα έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος για τις φωτιές στη Ρόδο

«(Ρόδος). Αυτό το πανέμορφο νησί το έχω στην καρδιά μου! Καλή δύναμη σε όλα τα σώματα ασφαλείας και εθελοντές που δίνουν τη ψυχή τους στα πύρινα μέτωπα που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Η Παναγία μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζωρτζίνα Λιώση για το Μάτι: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ, κάηκε το σπίτι μας»

 James Καφετζής – Ρόδος: Η φωτιά έκαψε το αυτοκίνητό του; Η ανάρτησή του

 Συγκινεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

Keywords
Τυχαία Θέματα