Συγκινεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παρακολουθεί «παγωμένη» τις εξελίξεις σχετικά με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη Ρόδο την τελευταία εβδομάδα και καίει ακατάπαυστα τα καταπράσινα βουνά της, σκοτώνει ζώα, ενώ παράλληλα καταστρέφει σπίτια και επιχειρήσεις. Διάφοροι οικισμοί έχουν εκκενωθεί, με τους κατοίκους να προσεύχονται να σωθούν οι περιουσίες τους.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι συγκλονισμένη από την καταστροφή και από τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, μιας και υπάρχουν κι άλλα ενεργά μέτωπα στην Κέρκυρα,

στο Αίγιο και στο Πήλιο.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είχε προγραμματίσει φέτος να γιορτάσει τα γενέθλιά της στη Ρόδο, μιας και αποτελεί τον τόπο που γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Ωστόσο, η ίδια δεν μπόρεσε να γιορτάσει σε ένα μέρος που πονάει τις τελευταίες ημέρες, βλέποντας τις περιοχές που περνάει η φωτιά να γίνονται στάχτες.

Όσα έγραψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τις φωτιές στη Ρόδο

«Είχα πει να γιορτάσω φέτος τα γενέθλιά μου στην υπέροχη Ρόδο στην οποία γεννήθηκα και περπάτησα τα πρώτα βήματα της ζωής μου. Δεν τα κατάφερα και τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που μάχεται και κλαίει πάνω από τις στάχτες του.

Είναι ανώφελο ακόμα κι αυτό που γράφω αλλά η καρδιά μου ματώνει κι η ψυχή μου κι η σκέψη μου τρέχει κοντά σε αυτούς τους τόπους, στους ανθρώπους, στην καταπληκτική φύση, στα ζωάκια, στις περιουσίες, στα σπίτια, στα χωριά, στις γιαγιάδες, στους παππούδες, στα παιδιά που γεννιούνται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα, όπως εγώ πριν πολλά χρόνια», έγραψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάββας Πούμπουρας: Ταξίδεψε άρον άρον στη Ρόδο – Το μήνυμα για βοήθεια

 Τριαντάφυλλος: Ο ξάδερφός του πάλεψε με τις φλόγες στη Ρόδο – Φωτογραφία

 Μαρία Μενούνος: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Keywords
Τυχαία Θέματα