James Καφετζής – Ρόδος: Η φωτιά έκαψε το αυτοκίνητό του; Η ανάρτησή του

Ο James Καφετζής συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor το 2021 και εκ τότε παραμένει στον χώρο της showbiz. Ο ίδιος κατάγεται και ζει στη Ρόδο, η οποία τις τελευταίες ημέρες περνά εφιαλτικές στιγμές.

O James Καφετζής, λοιπόν, δεν έμεινε με σταυρωμένα

τα χέρια βλέποντας τον τόπο του να καίγεται και έτσι αποφάσισε να λάβει δράση, βοηθώντας τους συμπολίτες του που έχουν ανάγκη. Ο πρώην Survivor μετέφερε κόσμο με το σκάφος της εταιρείας του σε ασφαλές μέρος, ενώ βοηθάει μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές με κάθε τρόπο.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του τις ανάγκες που έχουν προκύψει προκειμένου να στείλουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους λόγω της φωτιάς, όπως και τους χιλιάδες τουρίστες που έχουν εκκενώσει τα ξενοδοχεία.

Ο James Καφετζής έχασε το αυτοκίνητό του

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο James Καφετζής αποκάλυψε πως υπάρχει η πιθανότητα να έχει καεί και το δικό του αυτοκίνητο. Ειδικότερα, ανέφερε πως άφησε το αυτοκίνητό του στην παραλία, ώστε να επιβιβάσει κόσμο στο σκάφος στο Κιοτάρι και από τότε δεν το έχει ξαναδεί.

Ο James Καφετζής έκανε έκκληση σε όποιον περνάει από την περιοχή να του στείλει φωτογραφίες.

«Εν τω μεταξύ αυτό παίζεται να είναι το αμάξι μου. Το αφήσαμε εκεί που βάζαμε κόσμο στο σκάφος στο Κιοτάρι. Αν κάποιος περάσει από την παραλία στο Rodos Maris να μου στείλει φωτογραφίες παρακαλώ», έγραψε ο James Καφετζής.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

 Τατιάνα Στεφανίδου: Στην Κέρκυρα η παρουσιάστρια – Η συγκλονιστική φωτογραφία με τη φωτιά

 Δημήτρης Φιντιρίκος: Η πρώτη αντίδραση μετά τα «καρφιά» της Δαλάκα

Keywords
Τυχαία Θέματα