Νέο στιγμιότυπο από τον γάμο της Δούκισσας Νομικού – Το δημόσιο ευχαριστώ στη Σήλια Κριθαριώτη

Το Σάββατο 10 Ιουνίου η Δούκισσα Νομικού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό που σχεδίασε γι’αυτήν η Σήλια Κριθαριώτη! Η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε μετά τον γάμο της στην Αθήνα και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Στην εικόνα που έκανε τα likes

να ”πέσουν” βροχή, η Δούκισσα Νομικού ποζάρει φορώντας το νυφικό της ενώ τα λόγια της συγκινούν. Συγκεκριμένα με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να ευχαριστήσει το κοινό και ιδιαίτερα τη Σήλια Κριθαριώτη γράφοντας: ”Πόσες ευχές! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ! Μας έχετε συγκινήσει!
Σήλια, σε ευχαριστώ κι εσένα μέσα από την καρδιά μου που έκανες την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας ακόμη πιο ξεχωριστή και υπέροχη. Το παραμυθένιο νυφικό που δημιούργησες για εμένα ήταν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα! @celiakritharioti”.

Δείτε την εικόνα:

Πόσες ευχές! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ! Μας έχετε συγκινήσει! ❤️ Σήλια, σε ευχαριστώ κι εσένα μέσα από την καρδιά μου που έκανες την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας ακόμη πιο ξεχωριστή και υπέροχη. Το παραμυθένιο νυφικό που δημιούργησες για εμένα ήταν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα! @celiakritharioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις Ιούν 15, 2017, 3:56πμ PDT

The post Νέο στιγμιότυπο από τον γάμο της Δούκισσας Νομικού – Το δημόσιο ευχαριστώ στη Σήλια Κριθαριώτη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα