Πρω1νό: Η δήλωση της Δέσποινας Μοιραράκη για τις συντρόφους των παιδιών της και τα σχόλια της ομάδας

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην κάμερα του πρω1νού για την σχέση που έχει με τον αγαπημένο της και τους λόγους που συχνά ζητάει να την συγχωρέσει. Δεν δίστασε μάλιστα μιλώντας για τους γιους της να αναφερθεί και στις ερωτικές τους συντρόφους.

Συγκεκριμένα είπε: «Με ενδιαφέρει ποια γυναίκα θα επιλέξουν να είναι η μητέρα των παιδιών τους. Ποια γυναίκα βάζουν στο κρεβάτι τους είναι προσωπικό τους θέμα». Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε ένταση στα μέλη του Πρω1νού με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να εκφράζει την ενόχλησή του: «Την συμπαθώ πολύ την Δέσποινα, αλλά μία γυναίκα να μιλά έτσι για τις

γυναίκες που έχει αγόρια… ποια βάζει στο κρεβάτι τους δεν τη νοιάζει, ποια βάζουν σπίτι της τη νοιάζει. Αυτό με εξοργίζει ρε Φαίη! Γιατί αν είχε κόρη, δεν θα μιλούσε έτσι. Με όποια περνάει καλά ο γιος της , μπράβο κανακάρη μου, πάρε και χαρτζιλίκι… τι είναι πράγματα είναι οι γυναίκες; Είναι κλασσική η νοοτροπία! Η ατάκα δεν με νοιάζει με ποια κοιμάται, με εξοργίζει πάρα πολύ!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Πρω1νό: Η δήλωση της Δέσποινας Μοιραράκη για τις συντρόφους των παιδιών της και τα σχόλια της ομάδας appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα