To on air ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τα ψευδή spoilers του Survivor – Ποιους κατηγορεί;

Τα spoilers του Survivor μέχρι και την προβολή του χθεσινού επεισοδίου ήθελαν την διπλή αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζη και του Γιάννη Σπαλιάρα. Οι πληροφορίες όμως διαψεύστηκαν και το πρόσωπο που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης.

Η ομάδα της εκπομπής ”Φτιάξε καφέ να στα πω” αναφέρθηκε στο γεγονός με την Ανθή Βούλγαρη να τονίζει: «Παίζει ο κόσμος πάρα πολύ στοίχημα με το Survivor και θέλουνε, αφενός να ελέγξουν το παράνομο στοίχημα και,

αφετέρου, αυτοί που παίζουν στο νόμιμο στοίχημα και κερδίζουν να είναι λίγοι. Το ότι τα spoilers έρχονται λάθος και σε διαφορετικές ώρες είναι θέμα στρατηγικής από την εταιρεία παραγωγής».

Η Κατερίνα Καινούργιου ιδιαίτερα ενοχλημένη δήλωσε: «Δεν θα συνεχίσουμε να αρκούμαστε να μεταδίδουμε πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε όχημα για παράνομα στοιχήματα. Από εδώ και πέρα, όποια πληροφορία μας έρχεται από την παραγωγή -και το λέω ξεκάθαρα, η παραγωγή μας δίνει αυτές τις πληροφορίες των ψευδών διαρροών- δεν θα την μεταδίδουμε, γιατί εγώ και οι συνεργάτες μου δεν θέλουμε να γίνουμε αυτό που σας είπα, όχημα στα παράνομα στοιχήματα».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post To on air ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τα ψευδή spoilers του Survivor – Ποιους κατηγορεί; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα