Ετσι την έσφαξε!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕτσι την έσφαξε!Πέμπτη, Ιούνιος 15, 2017 - 15:44

Στο σκαμνί ο 44χρονος που είχε κατακρεουργήσει
τη νύφη του μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σφαγής της 32χρονης Ευσταθίας Χαρατσή μπροστά στα μάτια του παιδιού της από τα χέρια του κουνιάδου της, πριν από τέσσερα χρόνια στο Στείρι Βοιωτίας, αναβιώνουν από χθες στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, όπου ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 44χρονου (σήμερα) δράστη.

Το δικαστήριο θα επιχειρήσει να φωτίσει τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος, για το οποίο σε πρώτο βαθμό ο (τότε) 40χρονος δολοφόνος

είχε καταδικαστεί σε ισόβια. Ομως, αν και είχε δηλώσει ότι μετάνιωσε, είχε αποφύγει να δώσει εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη του να κατασφάξει με αλλεπάλληλες μαχαιριές τη νύφη του.

Σύμφωνα με όσα είχαν καταθέσει οι μάρτυρες στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου του 2013 η άτυχη Ευσταθία βρισκόταν στο σπίτι της με τα δύο ανήλικα παιδιά της, τη μητέρα και τον αδελφό της.

Υστερα από λίγο εμφανίστηκε ο κουνιάδος της, ο οποίος, αφού έφυγαν οι συγγενείς και στο διαμέρισμα είχε μείνει η νύφη του με τον δυόμισι ετών γιο της, πήγε στην κουζίνα και μαχαίρωσε τη γυναίκα στον λαιμό, στο στήθος και στην κοιλιά με ένα μαχαίρι που είχε φέρει μαζί του.

Στη συνέχεια, έσυρε το πτώμα έως τον διάδρομο και, αφού κλείδωσε έξω τον μικρό ανιψιό του, άρχισε να αυτοτραυματίζεται με το μαχαίρι, ώσπου έπεσε αναίσθητος δίπλα στην 32χρονη!

Μ. ΜΕΪΜΑΡΗ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ετσι,etsi