Νατάσσα Μποφίλιου: Μας συστήνει τον πατέρα της – «Του χρωστάω την πνοή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που ενώ γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, έχουν καταφέρει να διαφυλάξουν την προσωπική ζωή τους από τη δημοσιότητα, θέτοντας αυστηρά όρια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο προτιμά να χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει γνώμη και παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, συνεπώς δεν είναι λίγες οι φορές που τοποθετείται δημόσια,

παίρνοντας θέση.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η φωτογραφία του πατέρα της και τα λόγια αγάπης

Αυτή τη φορά, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα επέλεξε να κάνει μια διαφορετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με τον πατέρα της. Ο ίδιος κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές και έτσι η τραγουδίστρια θέλησε να τον στηρίξει.

Τη εν λόγω φωτογραφία συνόδευσε με ένα συγκινητικό και γεμάτη αγάπη κείμενο, δείχνοντας πόσο υπερήφανη είναι για τον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου! Είμαι τόσο υπερήφανη γι’ αυτόν. Του χρωστάω την πνοή μου. Μεγαλώνει με αισιοδοξία, αγωνιζόμενος για όσα αγαπά αλλά και μια άλλη κοινωνία που ονειρεύεται από παιδί. Πάντα στις επάλξεις, πάντα στη ζωή», έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Μητσόπουλος: Η σύντροφός του «εισέβαλε» στο πλατό του «Happy Day»

 Αθηνά Οικονομάκου: Το δείπνο με την Penelope Cruz και την Chiara Ferragni στο Λούβρο -Η νέα ταινία με τον Νίκο Μουτσινά

 Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Με απέλυσαν από δουλειά επειδή έμεινα έγκυος»

Keywords
Τυχαία Θέματα