Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο Χρήστος Κούτρας μιλά για το περιστατικό – «Με απείλησε, έγραψε ότι θα με ισοπεδώσει»

Μετά την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για το περιστατικό που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απείλησε δημοσιογράφο, ο οποίος αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα το όνομα του γιου του, ο ίδιος ο δημοσιογράφος αποφάσισε να μιλήσει στο «Happy Day» για το συμβάν. Ο λόγος για τον Χρήστο Κούτρα.

Ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο, αναφέροντας πως στο πρώτο μήνυμα που του έστειλε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο κινητό, ενώ ακόμα βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, του έγραφε ότι

«θα σε ισοπεδώσω». Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα τηλεφώνημα, με τον ίδιο να φοβάται και να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο Χρήστος Κούτρας αποκαλύπτει το παρασκήνιο του απειλητικού τηλεφωνήματος

«Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν εγώ ανέφερα στον αέρα της εκπομπής το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του και, μάλιστα, είχα χαρεί για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και του είπα ότι είμαι στον αέρα.

Θορυβήθηκα με το μήνυμα αυτό γιατί μου έγραφε “θα σε ισοπεδώσω”. Βεβαίως και το έχω το μήνυμα. Στη συνέχεια υπήρχε μια τηλεφωνική κλήση, που με απειλούσε για τρία λεπτά, λέγοντας πράγματα που δεν μου άρεσαν και κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος. Εκείνος κλήθηκε εκεί και παραδέχτηκε ότι με απείλησε. Αυτό συνέβη τον Ιούλιο», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

«Μέχρι τότε είχαμε καλές σχέσεις μαζί, είχαμε συμπάθεια. Δεν επικοινώνησε μετά μαζί μου. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία που συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά ο ίδιος δεν με πήρε. Έχω το χαρτί που παραδέχεται ότι με απείλησε. Δεν ήθελα να το συνεχίσω εγώ. Χάρηκα ότι θα έβγαζα μια είδηση που τον αφορά και εκείνος αντέδρασε έτσι», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για βιοποριστικούς λόγους»

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μια στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Keywords
Τυχαία Θέματα