Στέφανος Κασσελάκης: Θέλει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης με τον Tyler -«Θα θέλαμε να έχουμε δύο αγόρια»

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Στέφανος Κασσελάκης ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του ξανθού νοσηλευτή, Tyler McBeth. Οι δυο τους έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και θέλουν πολύ σύντομα να γίνουν και γονείς.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης

εξομολογήθηκε πως θέλει μαζί με τον αγαπημένο του να αποκτήσουν δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή του Alpha

«Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημα σου. Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Tyler, ο Tyler και εγώ, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας.

Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε πάντως να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και συνέχισε: «Προφανώς είναι πολύ σημαντικό ότι άλλα ζευγάρια επιλέγουν την υιοθεσία και στα μάτια μου είναι εξίσου οικογένειες. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, μιλάμε για ζωές του κόσμου και επιτέλους πρέπει να το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση και, άμα θέλει νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, εμείς έχουμε καταθέσει ένα ως ΣΥΡΙΖΑ πριν από περίπου έναν χρόνο και θα το ξαναστείλουμε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για βιοποριστικούς λόγους»

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μια στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Keywords
Τυχαία Θέματα