Λευτέρης Μητσόπουλος: Η σύντροφός του «εισέβαλε» στο πλατό του «Happy Day»

Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του «Happy Day» κατά τη διάρκεια που ο Λευτέρης Μητσόπουλος βρισκόταν στον αέρα και παρουσίαζε τα θέματα της στήλης του. Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Μαρία, η οποία ήταν στην εκπομπή μαζί του και έτσι «εισέβαλε» στο πλατό.

«Εδώ είναι, να τη!», είπε ο Λευτέρης Μητσόπουλος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν εκείνη έκανε ένα σχόλιο για τις εξόδους τους. «Ρε Μαρία εδώ είσαι; Δεν σε είδα… Έλα αγάπη… Στα πολύ ωραία σου έχεις έρθει σήμερα. Έρχεσαι για να λες ότι η κοπέλα έχει κούκλα κοπέλα. Κι

άλλο ομόρφυνες», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

«Όχι, ίδια είμαι! Ευχαριστώ πολύ! Με χρησιμοποιεί για τα βίντεό του αλλά με πηγαίνει κιόλας για φαγητό, οπότε εντάξει», απάντησε η Μαρία.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η σύντροφός του, Μαρία, είναι περίπου 2,5 χρόνια μαζί και απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητά τους. Στις αρχές του 2023, ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε δώσει συνέντευξη στο OK! και είχε αναφερθεί στην προσωπική ζωή του, λέγοντας:

«Μέσα σε όλα αυτά έτυχε να γνωρίσω τη Μαρία, η οποία μου άλλαξε τη ζωή. Μου τα έφερε όλα τούμπα και εκεί που έλεγα πως δεν θα βρω ποτέ κοπέλα να μου ταιριάζει και να είναι σωστή μαζί μου, όπως σωστός και καλός φροντίζω να είμαι κι εγώ, βρήκα τη Μαρία.

Είμαι πολύ χαρούμενος, περνά – με τέλεια, είμαστε φίλοι και πολύ ερωτευμένοι. Είμαστε δύο χρόνια μαζί και δεν έχουμε χάσει τίποτα από τον ενθουσιασμό του πρώτου καιρού. Ζούμε μαζί, η Μαρία είναι λογοθεραπεύτρια, ταξιδεύουμε συχνά.

Οι οικογένειές μας έχουν γνωριστεί. Μετά τη νίκη μας, ανήμερα την Πρωτοχρονιά την περάσαμε όλοι μαζί στο σπίτι μας με τους γονείς μας και ήταν υπέροχα!», είχε δηλώσει ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴹᴬᴿᴵᴬ ᵀᴿᴬᴳᴼᵁᴰᴬ (@mara_shine)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴹᴬᴿᴵᴬ ᵀᴿᴬᴳᴼᵁᴰᴬ (@mara_shine)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴹᴬᴿᴵᴬ ᵀᴿᴬᴳᴼᵁᴰᴬ (@mara_shine)

Διαβάστε ακόμα:

 Στέφανος Κασσελάκης: Θέλει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης με τον Tyler -«Θα θέλαμε να έχουμε δύο αγόρια»

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο Χρήστος Κούτρας μιλά για το περιστατικό – «Με απείλησε, έγραψε ότι θα με ισοπεδώσει»

 Ερρίκος Πετιλόν: Παντρεύεται την κατά 26 χρόνια νεότερη σύντροφό του -Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Keywords
Τυχαία Θέματα