Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Με απέλυσαν από δουλειά επειδή έμεινα έγκυος»

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου είναι η καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» στο επεισόδιο που θα προβληθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να κάνει ένα βήμα πίσω από την υποκριτική τη στιγμή που η καριέρα της θα μπορούσε να εκτοξευθεί.

Τότε, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου αποκάλυψε πως είχε πολλές προτάσεις, μία εκ των οποίων ήταν πολύ σημαντική, ωστόσο ο υπεύθυνος, όταν έμαθε πως είναι έγκυος, την απέλυσε.

Η
Κωνσταντία Χριστοφορίδου απολύθηκε επειδή έμεινε έγκυος

«Μετά τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη ήρθαν ωραίοι ρόλοι, ένας από αυτούς για εμένα θα ήταν η απογείωση. Τότε, ήρθε η πρώτη εγκυμοσύνη. Είναι η γνωστή ιστορία που με έδιωξαν επειδή έμεινα έγκυος», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και έπειτα παραδέχτηκε ότι αυτό τής κόστισε πολύ.

«Εκεί έκανα πολύ πίσω, γιατί μου κόστισε πολύ ψυχολογικά, σε σημείο που μου έλεγαν οι συνάδελφοι του χώρου να κυνηγήσω αυτόν τον άνθρωπο και έλεγα ότι αν κάνω κάτι τώρα που είμαι έγκυος, θα πάθω κάτι κακό», απάντησε η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου για τον λόγο που δεν κατήγγειλε το περιστατικό.

Και κατέληξε: «Πέρασε αυτό το διάστημα και μετά ήρθε το παιδί. Ήμουν συνέχεια από πάνω του. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι συνδυάζονται όλα».

Διαβάστε ακόμα:

 Στέφανος Κασσελάκης: Θέλει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης με τον Tyler -«Θα θέλαμε να έχουμε δύο αγόρια»

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο Χρήστος Κούτρας μιλά για το περιστατικό – «Με απείλησε, έγραψε ότι θα με ισοπεδώσει»

 Ερρίκος Πετιλόν: Παντρεύεται την κατά 26 χρόνια νεότερη σύντροφό του -Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Keywords
Τυχαία Θέματα