Angelina Jolie-Salma Hayek: Οι απόλυτα cool μαμάδες – Νυχτερινή έξοδος με τα παιδιά τους

13:07 28/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Angelina Jolie και η Salma Hayek ένωσαν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν στα παιδιά τους μια διασκεδαστική βραδιά στο hotspot των διασημοτήτων του Λος Άντζελες.

Αφού απόλαυσαν το γεύμα τους με την 56χρονη Salma, η 48χρονη σταρ εθεάθη να βγαίνει έξω με τον 19χρονο γιο της, Pax.

lang="pt" dir="ltr">Angelina Jolie e seu filho vão em jantar com Salma Hayek e a filha dela em Los Angeles: https://t.co/VXRu8XLYmq#AngelinaJolie, #SalmaHayek, #PaxThien, #ValentinaPalomaPinault, #NiceGuyRestaurant, #WestHollywood, #LosAngeles, #LA, #Califórnia, #EUA, #USA, #US pic.twitter.com/DQe6ejIL0N

— Fãsde Angelina Jolie (@Fas_de_Angie) August 27, 2023

Στη συνέχεια, η Angelina και ο γιος της εθεάθησαν να αποχαιρετούν τη φίλη της και τη 15χρονη κόρη της, Valentina, καθώς βγήκαν μαζί από το εστιατόριο.

NEW!! angelina jolie leaving Salma Hayek’s birthday dinner last night with Pax and Valentina pic.twitter.com/NWWuUeQj6H

Angelina jolie content (tate) (@humansrightpunk) August 27, 2023

Για τη βραδινή της έξοδο με τη συμπρωταγωνίστριά της, η Angelina έδειχνε κομψή με ένα ολόμαυρο σύνολο κάτω από μια υπερμεγέθη, κομψή καμπαρντίνα.

Η Angelina και η Salma είναι φίλες εδώ και χρόνια, ενώ οι δυο τους ήρθαν ακόμη πιο κοντά όταν έκαναν μαζί γυρίσματα για την επιτυχημένη ταινία της Marvel, Eternals, το 2021.

Angelina Jolie & Salma Hayek dining at the Nice Guy Saturday in L.A both mothers were joined by Salma's daughter Valentina.& Angelina Jolies son Pax pic.twitter.com/WQWpvb0KIV

— ¥Judy¥ (@judyju18) August 27, 2023

Πέρυσι, η Αngelina γιόρτασε μάλιστα τα 55α γενέθλια της Salma μαζί της και με την οικογένειά της.

Η Salma πρωταγωνιστεί, επίσης, σε ένα επερχόμενο δράμα που σκηνοθετεί η Jolie, υπό τον τίτλο Without Blood.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Η ίδια μίλησε εγκωμιαστικά για την εμπειρία της συνεργασίας με τη στενή της φίλη και την αποκάλεσε “ίσως την καλύτερη σκηνοθέτιδα με την οποία έχω δουλέψει ποτέ”.

Σε συνέντευξή της στο People τον Αύγουστο του 2022, έδειχνε εκστασιασμένη για την εμπειρία της συνεργασίας με τη στενή της φίλη και εξήρε το ταλέντο της.

Angelina Jolie et Salma Hayek hier soir à l'avant-première de #Eternals pic.twitter.com/BZ4hkw3jd3

Angelina Jolie (@AngieJolieLive) October 19, 2021

Η Angelina ήταν “ίσως ο καλύτερος σκηνοθέτης με τον οποίο έχω δουλέψει ποτέ”, είχε πει η Salma και είχε προσθέσει: “Και έχω δουλέψει με μερικούς πολύ καλούς.”

Και συνέχισε: “Πάντα την αγαπούσα ως σκηνοθέτη, αλλά νομίζω ότι αυτή ίσως είναι η καλύτερή της, ή μία από τις καλύτερες.” Η συνεργασία τους, Without Blood, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο τέλος του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle