Grunge glam: Πως θα μεταμορφωθείς σε rock star με το κατάλληλο μακιγιάζ

Τα βραδινά make up looks έχουν τις περισσότερες φορές αυτό το κάτι διαφορετικό, το σκοτεινό αλλά και λαμπερό παράλληλο που σε κάνουν γοητευτική και άκρως σαγηνευτική.

Ένα μακιγιάζ που πρέπει να υιοθετήσεις μια μυστήρια εμφάνιση είναι το “grunge glam” που είναι πολύ πιο sexy απ’ ότι το φαντάζεσαι! Κινείται όπως θα δεις και στο βίντεο στις βασικές αρχές ενός εντυπωσιακού μακιγιάζ με smokey eyes, bold

lips και αρκετή λάμψη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mina Zibayi asil (@minazibayibeauty)

Εάν θέλεις να υιοθετήσεις το look λοιπόν δεν έχεις παρά να κάνεις αρχικά focus στα μάτια. Χρησιμοποίησε ένα μαύρο μολύβι ακόμα και στην “water line” σου, μαύρη σκιά που θα αναμείξεις με μια ασημί για να κάνεις το sparkly εφέ, αρκετή μάσκαρα και τα “smokey eyes” είναι έτοιμα!

Σκοπός αυτού του μακιγιάζ είναι να δώσεις ένταση στο βλέμμα. Ακολουθούν τα χείλη που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν τα “cherry cola lips” για τα οποία σας έχω τονίσει και σε άλλα άρθρα πως είναι must. Σκούρο μολύβι έως και μαύρο και φλογερό κόκκινο στα χείλη κάνουν το τέλειο combo, στο τελείωμα πέρασε και ένα διάφανο gloss για juicy εφέ!

Το ρουζ στο χρώμα της φράουλας είναι ιδανικό, έντονα κοψίματα με ένα καφέ contour stick καθώς και ένα highlighter επίσης! Πρόσεξε ιδιαίτερα την επιλογή του foundation καθώς πρέπει να είναι ελαφρύ και σε πιο ανοιχτό τόνο από την επιδερμίδα σου!

Δες και άλλους συνδυασμούς χρωμάτων που δίνουν αυτό το “dramatic look”!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα