Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η σχέση μας με την Ανθή Βούλγαρη έχει δοκιμαστεί»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος συνεργάζεται για ακόμα μία χρονιά με την Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως του φαίνεται που σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές έχει ενταχθεί η ενημέρωση.

Η συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι

η συνεργασία με την Ανθή Βούλγαρη θα έδενε τόσο. Όμως, είμαι ένας άνθρωπος που επενδύει στις σχέσεις του. Η συνεργασία με την Ανθή είναι μία διαρκής εξέλιξη. Και το λέω γιατί έχω κάνει και με άλλους συναδέλφους εκπομπές. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ζωντανές. Φτάνεις σε ένα σημείο που καταλαβαίνεις αν μπορεί ή δεν μπορεί να πάει παρακάτω.

Με την Ανθή κάθε χρόνο η σχέση εξελίσσεται. Και δυσκολίες να υπάρχουν ή διαφωνίες και υποψίες, όταν ο άλλος είναι καλοπροαίρετος και μπορείς να συνεννοηθείς, μπορεί να ξεπεραστεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Η σχέση μας με την Ανθή έχει δοκιμαστεί, έχει περάσει τις παιδικές ασθένειες», ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τη συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη.

Η ενημέρωση στις ψυχαγωγικές εκπομπές

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πώς του φαίνεται που η ψυχαγωγία έχει μπει στα χωράφια της ενημέρωσης: «Μου φαίνεται λίγο παράξενο. Στην ψυχαγωγία υπάρχουν και άτομα που δεν είναι δημοσιογράφοι και τους αρέσει να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Η τηλεόραση περνά σε μία άλλη φάση πια. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει αυτό, γιατί και παλαιότερα έγινε μία τέτοια προσπάθεια αλλά δεν πέτυχε.

Νομίζω ότι τώρα, που έχει αρχίσει να παίρνει ξανά μπροστά η τηλεόραση με τα σήριαλ και εμφανίζονται και νέα πρόσωπα, σύντομα η ψυχαγωγία θα έχει και άλλα θέματα να ασχοληθεί. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι, αν η επικαιρότητα είναι πολύ δύσκολη, δηλαδή αν έχουμε πάλι δυσάρεστα πράγματα, εκεί θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου -«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρρωσταίνει -Ο Αποστόλης χαροπαλεύει

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Έφαγα τρελό bullying»

Keywords
Τυχαία Θέματα