Μαρία Αντωνά: Ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Άρη Σοϊλέδη -Η απάντηση στις φήμες χωρισμού

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης διατηρούν δεσμό εδώ και έξι χρόνια και σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2023, όμως, όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», ένα θέμα υγείας στην οικογένεια του αγαπημένου της τους άλλαξε τα σχέδια.

«Με τον γάμο όλα καλά. Είμαστε στη φάση που αρχικά πήρε μία αναβολή λόγω του ότι είχαμε ένα θέμα υγείας από την οικογένεια του Άρη. Σε δεύτερο χρόνο έρχεται και

αυτό. Δεν με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Με τους φίλους μου θέλω να περάσω καλά και να κάνω ένα πάρτι. Για εμένα αυτή είναι η σημασία του γάμου», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Η απάντηση στις φήμες χωρισμού

Σε άλλο σημείο, η ίδια απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον  Άρη Σοϊλέδη: «Ακούστηκε ότι χωρίσαμε; Αλήθεια; Έχουν λυσσάξει. Με τον Άρη είμαστε αρκετά αγαπημένοι και σχεδόν έξι χρόνια μαζί. Οπότε η σχέση μας έχει περάσει και σε ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας και σχέσης. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ καλά, περνάμε καλά. Καμία φορά λένε ότι όσα λιγότερα δείχνεις, τόσο καλά μπορεί και να περνάς».

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα σε Μπέο και Ηλιόπουλο: «Τι δουλειά κάνεις ρε συ, ανεπάγγελτε»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται ρατσιστικά»

Δημήτρης Μακαλιάς: Το υπονοούμενο για τα τηλεοπτικά συμβόλαια και η αντίδραση της Μαγγίρα -«Μου τα λες για να τα μάθω;»

Keywords
Τυχαία Θέματα