Δημήτρης Μακαλιάς: Το υπονοούμενο για τα τηλεοπτικά συμβόλαια και η αντίδραση της Μαγγίρα -«Μου τα λες για να τα μάθω;»

Το πρωί της Κυριακής (8/10),  η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς ξεκίνησαν μια κουβέντα στον αέρα του «Ι Love ΣουΚου» για τα τηλεοπτικά συμβόλαια και τις συζητήσεις που κάνουν οι παρουσιαστές με τα στελέχη των καναλιών πριν την έναρξη της σεζόν.

Η εν λόγω συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Μπούτος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου μίλησε

για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του «GNTM» αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για να βρίσκεται στην ομάδα του «Breakfast@Star», τη στιγμή που δεν γνώριζε με βεβαιότητα πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία του με το Open.

Η συζήτηση της Μπέττυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μακαλιά για τα τηλεοπτικά συμβόλαια

«Φαντάζομαι ότι, αν ένα κανάλι δεν σε θέλει, θα σε αποδεσμεύσει εν πάση περιπτώσει ή ο ίδιος θα μπορούσε να πει: δέχθηκα μία πρόταση από κάπου αλλού, θα μείνω τον Χειμώνα εδώ; Να ξέρω να κινηθώ ανάλογα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τι καλό κορίτσι που είσαι! Δεν γίνεται έτσι. Συνήθως ξέρεις τι σου λένε; “Εμείς σε θέλουμε πάρα πολύ, εκτός απροόπτου θα είσαι εδώ τον χειμώνα”. Σε κρατάνε stand-by, για να μην πας να κλείσεις κάτι άλλο, σε περίπτωση που σε χρειαστούν», της απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με την παρουσιάστρια να ανταπαντά με χιουμοριστική διαθεση: «Μου τα λες για να τα μάθω, να ξέρω;».

«Νόμιζα ότι το ‘χεις καταλάβει ότι έτσι δουλεύει αυτό. Σε κρατάνε stand-by και κατά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη τσεκάρουν αν σε χρειάζονται ή όχι», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Η όλο νόημα ανάρτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές -«Πού είναι σήμερα όλοι αυτοί;»

Πώς θα καταπολεμήσεις τις ελεύθερες ρίζες – και θα παραμείνεις νέα και υγιής- τρώγοντας

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα του Mega -«Την έχασα πριν τρεις μέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα