Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Έφαγα τρελό bullying»

H Κατερίνα Τσάβαλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά.

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι σαν μητέρα, τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε μια πολύ δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν.

Όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου στην εκπομπή της ΕΡΤ

«Ενώ περίμενα ότι θα είμαι υπερπροστατευτική, είμαι πιο cool μαμά, νόμιζα ότι θα είμαι φρικαρισμένη, γιατί είμαι εγώ έτσι σαν άνθρωπος, έχω πολλά ψυχοσωματικά, ψυχαναγκασμούς, αλλά είμαι κουλ.

Ήθελα να κάνω οικογένεια, το σκεφτόμουν από μικρή, αλλά πίστευα ότι δεν θα κάνω ποτέ, και λόγω δουλειάς και λόγω επιλογών. Ήρθε φυσικά, δεν αγχώθηκα ποτέ, και ήταν ωραία, χαλαρά», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Η εγκυμοσύνη ήταν μία ωραία περίοδος, έφαγα σαν να μην υπήρχε αύριο. Πήρα 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έτρωγα κάθε μέρα γαλακτομπούρεκο. Πεινούσα πραγματικά. Η αλλαγή στο σώμα μέχρι να επανέλθεις είναι μία περίεργη κατάσταση αλλά, μου το δημιούργησαν οι άλλοι, παρά εγώ. Έφαγα τρελό bullying. Με έβλεπαν και μου έλεγαν “εσύ ήσουν αδύνατη”», ανέφερε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Σε μια παράσταση έπαιζα με κρίσεις πανικού, έχω δεχθεί άσχημες συμπεριφορές. Δεν μπορούσα να φύγω από τη δουλειά αλλά τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να είχα φύγει αλλά δεν πειράζει, ήταν μεγάλο μάθημα. Στο τέλος μίλησα σε αυτόν τον άνθρωπο και του είπα “δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ και όποιος με ρωτήσει για εσένα, θα του πω όσα έζησα”».

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα σε Μπέο και Ηλιόπουλο: «Τι δουλειά κάνεις ρε συ, ανεπάγγελτε»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται ρατσιστικά»

Μαρία Αντωνά: Ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Άρη Σοϊλέδη -Η απάντηση στις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα