Σπύρος Μπιμπίλας: Ξέσπασε στον αέρα του «Πρω1νού» -«Είστε νεότεροι άνθρωποι από μένα και παριστάνετε τους σεμνότυφους»

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας με το πουκάμισο που επέλεξε να φορέσει την Δευτέρα (3/7) στην ορκωμοσία της Νέας Βουλής.

Το πρωί της Τρίτης (4/7), ο βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Πρω1νό» και ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με την εμφάνισή του.

«Μην ασχολείστε με τι ρούχο εμφανίζεται ο καθένας, ελευθερία έχουμε, δημοκρατία. Δεν δέχομαι καμία κουβέντα περί ρούχων.

Γιατί σας απασχολούν οι παπαγάλοι; Εξάλλου, ξέρετε ότι εγώ ζω με 25 παπαγάλους. Είναι ένα ζώο που υπάρχει στη ζωή μου. Γιατί να μην υπάρχει στο ρούχο μου; Είστε νεότεροι άνθρωποι από μένα και παριστάνετε τους σεμνότυφους», είπε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος τόνισε: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενθουσιάστηκε».

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε αναφέρει στην κάμερα του «Happy Day» πως «δε με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από εδώ και από εκεί. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε. Δε πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί.

Όσον αφορά τα παπαγαλάκια, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου».

Διαβάστε επίσης:

Αναστασία Τσιλιμπίου: Είναι σε σχέση με γνωστό TikToker –«Είμαι ερωτευμένη»

Σάββας Πούμπουρας σε Ελένη Μενεγάκη: «Πρόσεξε, την τελευταία φορά που χορεύαμε, είχαμε θέματα»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Κεφαλά – Μπιμπίλα: «Θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή που δέχεται επιθέσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα