Rita Wilson: Το τρυφερό μήνυμά της στον Tom Hanks για τα 67α γενέθλιά του – “Ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου”

19:33 9/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Tom Hanks συμπληρώνει τα 67α χρόνια του και η σύζυγός του, Rita Wilson έσπευσε να του ευχηθεί με γλυκό τρόπο.

Η 66χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία του Hanks και τη συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα: “Χρόνια πολλά σ’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου, ο πατέρας των παιδιών μου” ξεκίνησε γράφοντας στη λεζάντα.

“Αγαπάει μια γραφομηχανή λίγο λιγότερο από εμένα, (γιατί δεν υπάρχει emoji γραφομηχανής;) εφευρίσκει κοκτέιλ όπως Diet

Cokecaine (Diet Coke αναμεμειγμένη με σαμπάνια) ή μια Cokearita (Diet Coke αναμεμειγμένη με μαργαρίτα), κάνει τακτικά τον DJ στο @bossradio66, είναι πιο ευτυχισμένος όταν περιβάλλεται από την οικογένεια και τους φίλους του και έχει δεσμευτεί να αφηγείται τις ιστορίες των βετεράνων. Έχει δημιουργήσει τη δική του μάρκα καφέ που υποστηρίζει τους βετεράνους, @givehanx Hanx for our Troops“, συνέχισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson)

Και πρόσθεσε η Wilson: “Είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που ξέρω, με κάνει να γελάω καθημερινά εδώ και 38 χρόνια, μπορεί να κοιμηθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά αγάπη μου!“

Η σχέση του ζευγαριού χρονολογείται εδώ και τέσσερις δεκαετίες, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό της κωμικής σειράς Bosom Buddies του ABC το 1981. Αν και στην αρχή ήταν απλώς φίλοι, καθώς ο Hanks ήταν παντρεμένος με την κολεγιακή του αγαπημένη Samantha Lewes εκείνη την εποχή, αργότερα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 1986.

Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, ο Hanks και η Wilson παντρεύτηκαν το 1988 και αργότερα απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, τον Chester “Chet” Hanks και τον Truman Theodore Hanks. Η Wilson είναι επίσης μητριά των μεγαλύτερων παιδιών του Hanks, Colin Hanks και Elizabeth Hanks.

Keywords
Τυχαία Θέματα