Ναταλία Γερμανού: «Έκανα λάθη τα οποία μετάνιωσα και ζήτησα συγγνώμη»

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο «Καλύτερα δε γίνεται» το απόγευμα της Κυριακής, με τη Ναταλία Γερμανού να αποχαιρετάει τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και να τους ευχαριστεί για τη στήριξή τους τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες της μπρος και πίσω από τις κάμερες, λέγοντας πως και την ερχόμενη σεζόν θα είναι όλοι μαζί δίπλα της πιστοί στο ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό. Ακόμα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε

στα λάθη που έκανε τα «συγγνώμη» που ζήτησε.

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει με συγκινητικά λόγια για τους συνεργάτες της και αποχαιρετάει το κοινό

«Με αυτά και με αυτά, που λέτε, ολοκληρώνεται μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν για το «Καλύτερα δε γίνεται», η πέμπτη κατά σειρά. Έχω να πω διάφορα πράγματα, δεν θα τα πω όμως όλα, σας το υπόσχομαι. Θέλω να πω όμως πολλά ευχαριστώ. Λένε ότι ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Έτσι έγραψε και το δελτίο τύπου του Alpha, όταν ανακοίνωσε την επίσημη ανανέωση.

Θέλω, λοιπόν, να πω Γιάννη, Δημήτρη, Ναταλία, Εβελίνα, Παναγιώτη σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας σε εμένα, γιατί εγώ έτσι το εισέπραξα. Για μένα ήταν παραπάνω από ανανέωση σύμβασης, ήταν ανανέωση εμπιστοσύνης και αγάπης», ήταν τα πρώτα λόγια της Ναταλίας Γερμανού.

Και συνέχισε: «Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ τυχερή που σας έχω και εσάς και όλα τα παιδιά που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή. Τον Βασίλη Δρυμούση, που έχει βγάλει φτερά και φωτοστέφανο, τον Κώστα Γρηγοράκη, αυτόν τον φανταστικό σκηνοθέτη και όλους τους δημοσιογράφους που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή, είναι 5 άτομα και δουλεύουν για 15, τους τεχνικούς και την παραγωγή. Όλους έναν προς έναν σας ευχαριστώ πολύ.

Και βέβαια εσάς, που σε αντίξοες συνθήκες και δύσκολα θέματα. Νιώθαμε ότι περπατούσαμε σε τεντωμένο σκοινί. Πολλές φορές έκανα και λάθη. Έκανα λάθη τα οποία μετάνιωσα και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ δεν την φοβάμαι καθόλου την δημόσια συγγνώμη, όπως δεν φοβάμαι να λέω συγγνώμη έτσι και πολύ γενναιόδωρα σας λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Υποσχόμαστε ότι την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και νομίζω ότι μπορούμε να το υποσχεθούμε αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πραγματικά είδα τον θάνατο και ήμουν σίγουρος ότι ”μέχρι εδώ ήταν”»

 Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε ότι ο νικητής του Fame Story θα πάει στη Eurovision

 Αμαρυλλίς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα