Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε ότι ο νικητής του Fame Story θα πάει στη Eurovision

Η κάμερα της εκπομπής του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε στο στούντιο του J2US το βράδυ του Σαββάτου, εκεί που ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε τον μεγάλο τελικό. Οι τέσσερις κριτές αλλά και ο παρουσιαστής παραχώρησαν δηλώσεις, κάνοντας διάφορες αποκαλύψεις.

Όταν ήρθε η σειρά του Νίκου Κοκλώνη ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο Fame Story, το οποίο πρόκειται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Οι συζητήσεις πήραν «φωτιά» το προηγούμενο διάστημα, τα ραντεβού έγιναν και τελικά εκείνοι που συμφώνησαν έβαλαν τις υπογραφές τους.

Ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί να μην αποκάλυψε στην κάμερα του ALPHA τους συνεργάτες του στο Fame Story και να άφησε αυτό τον ρόλο στο κανάλι, ωστόσο ανέφερε το απίστευτο έπαθλο του νικητή.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει το έπαθλο του νικητή του Fame Story

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο διαγωνιζόμενος που θα καταφέρει να κερδίσει το Fame Story, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision.

«Τη νέα σεζόν ξεκινάμε στο STAR με το Fame Story. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision. Άρα, 200.000.000 κόσμος θα δει τον νικητή του Fame Story της Ελλάδος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Όταν ρωτήθηκε για τους συνεργάτες του στο νέο show, ο παρουσιαστής είπε: «Είμαι λίγο ψαρωμένος εγώ με αυτά. Δεν θέλω να προδώσω τους συνεργάτες μου. Θα σας τα πει το κανάλι αυτά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανήκει στην Barkingwell, οπότε όλο και κάτι θα κάνει. Αν θα πείραζα δύο άτομα από τον ALPHA, θα ήταν η Ναταλία Γερμανού και ο Ανδρέας Μικρούτσικος».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Στικούδη: Τραγούδησε στο J2US και αποθεώθηκε από το Twitter!

 J2US: Ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ είναι οι μεγάλοι νικητές!

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Η οικογένεια που φέρνει τα πάνω κάτω στον «Παράδεισο»

Keywords
Τυχαία Θέματα