Δήμητρα Βαμβακούση: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ενώ χθες δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα και η αναγγελία του γάμου τους.

Λίγο πριν το ζευγάρι ωστόσο επισφραγίσει τον έρωτά του, ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ» αναφέρει ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, χωρίς ωστόσο το γεγονός αυτό να έχει επιβεβαιώσει η ίδια ή ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν την μέλλουσα νυφούλα την ώρα που πήγαινε να κάνει την πρόβα για το νυφικό της χτένισμα με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Μάλιστα, η ίδια απάντησε για πρώτη φορά και στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Η Δήμητρα Βαμβακούση απαντά στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος

«Δε με έχει αγχώσει κάτι σε σχέση με τον γάμο. Με ευχαριστεί κι αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για τους φίλους μας που μας βοηθάνε σε αυτό που έχουμε ετοιμάσει. Το αν είμαι έγκυος είναι μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση. Έχω ακούσει πολλά για μένα αλλά δεν έχω απαντήσει ποτέ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι λίγο αστείο. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνω ότι απασχολεί, αλλά εντάξει. Πρώτα ο Θεός, γιατί να μη γίνω μανούλα; Αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο. Δεν παντρευόμαστε για να κάνουμε παιδί, αυτό είναι ένα κουτάκι, πλέον είμαστε στο 2023 και έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μπορεί να παντρευτεί κάποιος για να έχει την ευλογία πάνω από το κεφάλι του και να ενώσουν δυο άνθρωποι τις ζωές τους. Το μυστήριο είναι που έχει σημασία».

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Ξαρχάκος για Ηρώ Σαΐα: «Έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας, είναι ανήθικο»

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου – Εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν ήταν να γυρίσω σε πάνελ, θα γυρνούσα στη Χρηστίδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα