Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο τελικός του «Survivor All Star»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον τελικό του «Survivor All Star»! To reality επιβίωσης με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό οδεύει προς το τέλος του γι’ ακόμα μια σεζόν, με τους παίκτες να περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη και να βρεθούν στο Γαλάτσι, ως διεκδικητές του μεγάλου επάθλου.

Μετά την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά από το «Survivor All Star» τρία κορίτσια και πέντε αγόρια διεκδικούν τη νίκη. Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου, Σάκης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος είναι οι οκτώ παίκτες

που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.

Ωστόσο, μόνο ένας από αυτούς θα καταφέρει να σηκώσει την περιβόητη κούπα του «Survivor All Star» και να στεφθεί νικητής του All Star κύκλου.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον τελικό του «Survivor All Star»

Ο Γιώργος Λιανός μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο κάνει κανονικά ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την υπόλοιπη ομάδα στην Ελλάδα με τη βοήθεια του διαδικτύου. Σήμερα, λοιπόν, ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του «Survivor All Star», με τον Γιώργο Λιανό να δίνει απάντηση:

«Τέλη του Ιουνίου επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Ο τελικός του “Survivor All Star” θα γίνει στις 10-11 Ιουλίου. Κάπου εκεί νομίζω», ήταν τα ακριβή λόγια του Γιώργου Λιανού. Συνεπώς, σε λιγότερο από έναν μήνα θα γνωρίζουμε ποιος παίκτης θα είναι ο νικητής του «Survivor All Star».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναυάγιο στην Πύλο: Η συγκλονιστική στιγμή που συναντά τον αδερφό του, ενώ νόμιζε ότι είναι νεκρός

 Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν μιλάω μαζί της, έχω έναν άντρα, δύο παιδιά και πολλούς φίλους»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα της Καγιά και η αποκάλυψη γιατί δεν πήγε στην εκπομπή της

Keywords
Τυχαία Θέματα