Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν μιλάω μαζί της, έχω έναν άντρα, δύο παιδιά και πολλούς φίλους»

H Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/6) και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Η παρουσιάστρια μίλησε -μεταξύ άλλων-  για το «First Dates» και την επαγγελματική της πορεία ενώ αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας πως πλέον δεν έχει καμία επικοινωνία με την γνωστή fashion expert.

«Ο κόσμος ζητάει να συνεχιστεί το “First Dates” και το Star

τον άκουσε και το έκανε. Θα αναλάμβανα το “Shopping Star”, αλλά δεν έχει πέσει τέτοια συζήτηση στο τραπέζι. Το “GNTM” ήταν το μεγαλύτερο σχολείο. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά κρατάω μόνο τις καλές», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσο για τη Βίκυ Καγιά και τις σχέσεις τους, η παρουσιάστρια του Star απάντησε: «Δεν μιλάω με τη Βίκυ Καγιά. Έχω έναν άντρα, δύο παιδιά και πολλούς φίλους».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη λήξη της συνεργασίας της Βίκυς Καγιά με το Star

Πρόσφατα, η ίδια είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και είχε εκφράσει την άποψή της για τη λήξη της συνεργασίας της Βίκυς Καγιά με το Star.

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφέρει: «Είναι μια προσωπική απόφαση της Βίκυς Καγιά να αποχωρήσει, της εύχομαι καλή τύχη, ήταν ένα σοκ. Κανείς δεν περίμενε ότι θα πει αντίο σε μια εκπομπή όπως το “Shopping Star”. Εάν μου κάνουν πρόταση για το “Shopping Star” και στο δοκιμαστικό θα πάω». 

Διαβάστε επίσης:

Al Pacino: Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά στα 83 του

Dat Lilly: «Η μαμά μου με εγκατέλειψε στα 7,5, μου στοίχισε πολύ»

Νίκος Τράκας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ήττα του στον τελικό του «MasterChef»

Keywords
Τυχαία Θέματα