Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τρόμαξα με το θέμα της υγείας μου» – Η απάντηση για το τηλεοπτικό μέλλον της

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και ρωτήθηκε για το επαγγελματικό μέλλον της, ενώ ευχαρίστησε κι όλους όσοι της έστειλαν μηνύματα με περαστικά τις ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, η γνωστή δημοσιογράφος που παρακολουθούμε μέσα από το «Πρωινό μας» φέτος, αποκάλυψε πως δεν έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, μιας και μέχρι αρχές Ιουλίου έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, το οποίο τιμά και σέβεται.

«Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ τρόμαξα. Σας ευχαριστώ

για την αγάπη, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα», αρκέστηκε να αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της, η δημοσιογράφος δεν θέλησε να κάνει κάποια αποκάλυψη, ωστόσο τόνισε ότι θα σκεφτεί καλά τι θα κάνει την επόμενη σεζόν: «Συζητήσεις γίνονται όταν ολοκληρωθούν επίσημα οι συνεργασίες. Αυτή τη στιγμή αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι αρχές Ιουλίου έχω συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και το «Πρωινό μας».

Τη σέβομαι, την τιμώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι άλλο. Δεν θέλω να απαντήσω αν επιθυμώ να συνεχίσω με την ίδια ομάδα και τη νέα σεζόν. Αλλάζουν κάποια δεδομένα, δεν θα ήθελα να μπω σε τέτοια συζήτηση.

Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι το καλύτερο για εμένα επαγγελματικά. Θέλω να κάνω κάτι με καλούς όρους, οπότε θα το σκεφτώ καλά. Πέρασα πολύ ωραία με αυτή την ομάδα, τη Φαίη την αγαπώ πολύ. Δεν έχω μπει σε διαδικασία πιο έντονων συζητήσεων και λόγω αυτού που μου έτυχε, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναυάγιο στην Πύλο: Η συγκλονιστική στιγμή που συναντά τον αδερφό του, ενώ νόμιζε ότι είναι νεκρός

 Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν μιλάω μαζί της, έχω έναν άντρα, δύο παιδιά και πολλούς φίλους»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα της Καγιά και η αποκάλυψη γιατί δεν πήγε στην εκπομπή της

Keywords
Τυχαία Θέματα