Dat Lilly: «Η μαμά μου με εγκατέλειψε στα 7,5, μου στοίχισε πολύ»

Η Dat Lilly είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες youtuber της Ελλάδος, με τα βίντεό της να μετρούν χιλιάδες προβολές. Η ίδια έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση, παρουσιάζοντας εκπομπές στο MAD. Η αγαπημένη δημιουργός περιεχομένου βρέθηκε καλεσμένη στο «Night Out» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ανάμεσα σε άλλα, η Dat Lilly αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια της, όταν η μητέρα

της την εγκατέλειψε στα 7,5 και χρειάστηκε να ζήσει σε ίδρυμα παιδικής προστασίας μέχρι και την ενηλικίωσή της. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στο μέλλον, ενώ παλιότερα αυτή η επιθυμία δεν βρισκόταν στα πλάνα της.

«Μεγάλωσα μόνη μου από τα 7,5. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου στα 18, που βγήκα από ένα ίδρυμα που μεγάλωσα, ίσως πιο  δύσκολα από ένα παιδί που θα έφευγε από το σπίτι του σε εκείνη την ηλικία με καλύτερες βάσεις και περισσότερη ασφάλεια.

Η μαμά μου δεν ήταν εκεί. Και μου στοίχισε πολύ αυτό γιατί ήμουν πολύ μαμάκιας ως παιδί. Άρχισα να έχω άγχος εγκατάλειψης, επειδή η μαμά μου με εγκατέλειψε, μετά ένιωθα ότι όποιος άνθρωπος και να έρθει στη ζωή μου θα με εγκαταλείψει», ήταν τα πρώτα λόγια της Dat Lilly.

Όταν ρωτήθηκε, αν έχει βγει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία κι αν θα ήθελε να γίνει μητέρα κάποια στιγμή, η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια, λέγοντας: «Έχω βγει πιο δυνατή από αυτή την διαδικασία. Τώρα που μεγαλώνω λέω ότι θα ήθελα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Παλιότερα ένιωθα ότι η δημιουργία σου σταματάει τη ζωή.

Βάζεις τη ζυγαριά και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η συντροφικότητα και η ζεστασιά του σπιτιού γέρνω προς τα εκεί, μου αρέσει αυτή η ασφάλεια. Θα ήθελα να γίνω μαμά. Έτοιμη δεν είμαι, θα ήθελα να δουλέψω λίγο με τον εαυτό μου».

Όσον αφορά στον αντίκτυπο που είχε η δημόσια εξομολόγησή της και τα μηνύματα που έλαβε, δήλωσε: «Πήρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο όταν εξομολογήθηκε την ιστορία μου. Σε αυτό το κομμάτι ένιωσα πολύ ωραία, είναι καλό να βοηθήσεις έστω έναν άνθρωπο.

Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι δεν θα το άλλαζα γιατί μέσα από όλα αυτά είμαι εδώ. Δεν θα ήθελα να είμαι κάποιος άλλος. Από εδώ και πέρα θα θέλα να χαίρομαι τις χαρές μου, όπως θα έκανε κάποιος που θα με αγαπούσε πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Γυμναστική με… καυτά φιλιά σε παραλία της Ίου (Βίντεο)

Κατερίνα Καραβάτου: Είναι σε σχέση; Η αμήχανη στιγμή στο «My Style Rocks»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στον Απόστολο Γκλέτσο για τη συμμετοχή του στο Maestro -«Κουταμάρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα