Μαυρίκιος Μαυρικίου για Νίκο Βέρτη: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα να λένε τέτοια πράγματα άνθρωποι με απήχηση»

Ποικίλες αντιδράσεις είχαν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για την ιδανική σύντροφο που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε πει: «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μη το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να ακουστεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που

έχουμε δίπλα μας, να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεσπά κατά του Νίκου Βέρτη

O Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και εξέφρασε την άποψή του για τις δηλώσεις του γνωστή τραγουδιστή, λέγοντας σε έντονο ύφος ότι πως δεν τον βρίσκουν σύμφωνο τα όσα είπε για τις γυναίκες.

«Είμαι κάθετος σε αυτό. Η γυναίκα δεν έχει γεννηθεί για να υπηρετεί τον άντρα. Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα να λένε τέτοια πράγματα άνθρωποι με απήχηση, να παρουσιάζουν τέτοια σεξιστικά σχόλια που θέλουν τη γυναίκα να είναι στο σπίτι και να κάνει δουλειές. Δεν θέλω να έχω σχέσεις με ανθρώπους που έχουν τέτοιες απόψεις» τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε επίσης: 

Κατερίνα Καινούργιου: «Την μοναξιά μου την καλύπτει ο σκύλος μου, αλλά δεν φτάνει»

Ναυάγιο στην Πύλο: Η συγκλονιστική στιγμή που συναντά τον αδερφό του, ενώ νόμιζε ότι είναι νεκρός

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν μιλάω μαζί της, έχω έναν άντρα, δύο παιδιά και πολλούς φίλους»

Keywords
Τυχαία Θέματα