Άρης Καβατζίκης: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Πάμε Δανάη» – Τι συνέβη;

Ο Άρης Καβατζίκης «λύγισε» στον αέρα του «Πάμε Δανάη», μετά την προβολή της συνέντευξης της Βίκυς Σταυροπούλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα, καθώς πολλά απ’ όσα έχει βιώσει η ηθοποιός τα έχει βιώσει και ο ίδιος, γεγονός που του προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Η Βίκυ Σταυροπούλου άνοιξε την καρδιά της και αυτή η συνέντευξη προκάλεσε αίσθηση με τις εξομολογήσεις της.

«Δεν ξέρω αν μπορείς να μιλήσεις αλλά θα προσπαθήσω να μιλήσω εγώ. Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμής, σε αυτά που είπε η Βίκυ, κάπου συναντάμε τον εαυτό μας. Εγώ δεν ξέρω

πως συγκρατήθηκα την ώρα της συνέντευξης, τώρα δεν άντεξα.

Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο και τον βλέπεις να φτάνει στη δύση του και να φεύγει σιγά σιγά και λες, αν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω και κάτι παραπάνω, πολλές φορές δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω γιατί δεν είναι στο χέρι σου», εξομολογήθηκε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του «Πάμε Δανάη».

Και συνέχισε εμφανώς συγκινημένος: «Έχουν προαποφασιστεί αυτά τα πράγματα… Και την καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαστε στην ίδια ηλικία με την Βικούλα, δουλεύουμε τα ίδια χρόνια περίπου και ξέρω πόσο τρυφερός, πόσο δοτικός και πόσο καλός άνθρωπος είναι αλλά, όντως Βίκυ, δεν είμαστε θεοί…

Δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε στη ζωή και την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το μοίρασμα που έκανε. Την ευχαριστώ γιατί όλοι μας τα έχουμε ζήσει αυτά που έχει ζήσει η Βίκυ. Την ευχαριστώ πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 OPEN: Αυτή είναι η νέα Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού

Λιλή Πυράκη: «Είπαν να μην με πάρουν στη δουλειά γιατί ήθελα κάνω οικογένεια»

 Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα