Five strand braids: Δύο εκδοχές της τέλειας πλεξούδας για να διαλέξετε (video)

H πλεξούδα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο κλασικό και ωραιότερο χτένισμα του Καλοκαιριού. Εκείνο που μπορείτε να υιοθετήσετε στο γραφείο το πρωί, στις βραδινές σας εξόδους στην πόλη και το νησί, ακόμα κι αν είστε καλεσμένες σε γάμο αλλά και στην παραλία.

Τα μαλλιά σας είναι super περιποιημένα, μαζεμένα για να μην σας ζεσταίνουν και κυρίως chic. Εμείς, όπως έχετε καταλάβει, είμαστε huge fans της πλεξούδας και αυτός είναι ο λόγος που ακολουθούμε

φανατικά τον λογαριασμό της @annalovesbraids στο Instagram.

Είναι η hairstylist που δημιουργεί κάθε φορά μια σειρά από απίθανες πλεξούδες και ανεβάζει video όπου μας δείχνει πως τα τις φτιάξουμε μόνες στο σπίτι. Και κάτι ακόμη: Αποδεικνύει πως μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη και τις πιο περίτεχνες. Εκείνες που έχουμε δει πολλές φορές να έχουν οι αγαπημένες μας celebrities.

Όχι, δεν υπάρχει λόγος να κλείνετε ραντεβού στον κομμωτή για να σας πλέξει τα μαλλιά. Αρκεί να παρακολουθήσετε με προσοχή το video και να αντιγράψετε πιστά τις κινήσεις της. Με λίγη υπομονή και practice θα τα καταφέρετε τέλεια -ναι, θέλουμε να μας έχετε εμπιστοσύνη.

Σήμερα μάλιστα σας έχουμε δύο εκδοχές της five strand braid. Μην τη φοβηθείτε. Δείτε το video και ξεκινήστε τις πρόβες. Αν όχι σήμερα είναι σίγουρο πως θα σας χρειαστεί το weekend.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 23 Ιούν, 2020 στις 11:29 πμ PDT

Τι λέτε κορίτσια; Σας πείσαμε να υιοθετήσετε αυτό το τέλειο και εύκολο χτένισμα; Εμείς ήδη το έχουμε φτιάξει στα μαλλιά μας και θέλουμε να σας πούμε πως είναι πραγματικά υπέροχο.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Το άρωμά σας δεν διαρκεί το Καλοκαίρι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Σου αρέσει το piercing στα νύχια αλλά δεν θες να τα τρυπήσεις; Σου έχουμε την ωραιότερη ιδέα!

Keywords
Τυχαία Θέματα