Banana: Το δέρμα σας αποκτά το εξωτικό της άρωμα και ανεπανάληπτη απαλότητα

Το καλοκαίρι θέλει εξωτικά και δροσερά αρώματα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις εσάνς αλλά και στις αγαπημένες σας κρέμες σώματος που δεν τις προλαβαίνετε ειδικά στις διακοπές. Εμείς βρήκαμε την ωραιότερη για φέτος και έχει την ωραιότερη αίσθηση ever. Banana! Πρόκειται για μια φρουτώδη έκρηξη από μπανάνες που κρύβεται στις συσκευασίες της special edition σειράς περιποίησης σώματος The Body Shop

Banana.

Η απόλαυση που λατρέψατε επιστρέφει! Η special edition σειρά περιποίησης σώματος Banana είναι εμπλουτισμένη με πολτό από βιολογικές μπανάνες βιώσιμης προέλευσης, που  προμηθεύεται το brand από τον συνεταιρισμό El Guabo στο ΝΔ Εκουαδόρ. Ο El Guabo αγωνίζεται για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης χρησιμοποιώντας μπανάνες που δεν θα πωλούνταν στα ράφια των super market εξαιτίας του διαφορετικού, μη συμβατικού τους σχήματος ή μεγέθους.

Για την The Body Shop, αυτό που μετράει είναι η ποιότητα. Δεν έχει καμία σημασία αν οι μπανάνες έχουν «λάθος» σχήμα ή μέγεθος – είναι το ίδιο υπέροχες όσο και όλες οι υπόλοιπες!

Αφεθείτε στις απολαυστικές υφές και το απίθανο, γλυκό και εξωτικό άρωμα των special edition Body Yogurt, Body Butter, Shower Cream και Body Polish. Εξίσου ακαταμάχητες είναι και οι νέες, limited edition συσκευασίες τους, που προσθέτουν μια χαρούμενη πινελιά σε αυτήν την άκρως απολαυστική εμπειρία περιποίησης!

To αγαπημένο μας είναι το Special Edition Banana Body Yogurt:  Έχει το απολαυστικό άρωμα μπανάνας και προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση στο λεπτό! Αυτή η ανάλαφρη, vegan απόλαυση με υφή gel είναι εμπλουτισμένη με πολτό από βιολογικές μπανάνες από το Εκουαδόρ και βιολογικό γάλα αμυγδάλου, ενυδατικά συστατικά που η The Body Shop προμηθεύεται από την Ισπανία μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες. Χάρη στην ελαφριά υφή του απλώνεται πανεύκολα, ακόμα και σε νωπή επιδερμίδα και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή, αλλά χωρίς κολλώδη ή λιπαρή αίσθηση.

Φυσικά το έχετε μαζί σας στο νεσεσέρ των διακοπών και το απλώνετε αμέσως μετά το ντους.

Διαβάστε ακόμη:

Naked Manicure: Το νέο trend που έχει ξετρελάνει το Hollywood

Αμέσως μετά τη θάλασσα επιβάλλεται να λούζετε τα μαλλιά σας και ο λόγος είναι σοβαρός

Keywords
Τυχαία Θέματα