Η Khloe Kardashian εξηγεί το λόγο που η μύτη της δείχνει “περίεργη” κάποιες φορές!

Οι αδερφές Kardashian είναι πράγματι φαινόμενα. Εξομολογούνται, παραδέχονται και βγάζουν στη φόρα τα πάντα. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους. Να προβάλλουν κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους. Πριν από αρκετά χρόνια άλλωστε αποφάσισαν να κάνουν τη ζωή τους reality με αποτέλεσμα να γίνουν οι πιο αναγνωρίσιμες και πλούσιες γυναίκες στον πλανήτη, αυτή τη στιγμή.

Φυσικά υπάρχουν και οι φορές που εξηγούν κάποιες λεπτομέρειες που μόνο στις φανατικές τους θαυμάστριες μπορεί να ενδιαφέρουν. Όπως για παράδειγμα η συγκεκριμένη που ανέφερε η Khoe Kardashian η οποία σε video

που ανέβασε μιλά για το περίεργο σχήμα που έχει η μύτη της σε κάποιες φωτογραφίες. Όπως η ίδια αποκάλυψε λοιπόν φταίει το contouring. Από τότε που έχει ξεκινήσει να ακολουθεί τη συγκεκριμένη μέθοδο στο πρόσωπο της, την έχει λατρέψει και την υιοθετεί σχεδόν καθημερινά. Και ειδικά στη μύτη. Προφανώς πιστεύει ότι έχει ατέλειες. Αν και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να τη διορθώσει μια και καλή. Βέβαια αν κάνει κάτι τέτοιο δεν θα έχει λόγο να εξηγεί τέτοιου είδους καταστάσεις. Έτερον εκάτερον λοιπόν…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 25 Απρ, 2019 στις 6:56 πμ PDT

Και για να επανέλθουμε στο περίεργο σχήμα της μύτης η ίδια λοιπόν εξηγεί πως αν και κάθε φορά που διορθώνει με σκιάσεις το σχήμα της στην πραγματικότητα δείχνει τέλεια. Στις φωτογραφίες και τα video όμως μοιάζει με “τρελή”. Στο εξής αποφεύγει να απλώνει πούδρα ενώ χρησιμοποιεί ένα πλατύ, μικρό πινέλο ώστε να γίνεται σωστά η διαδικασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 21 Απρ, 2019 στις 2:05 μμ PDT

Σχεδιάζει δύο κάθετες γραμμές που ξεκινούν από τα φρύδια και κατεβαίνουν προς τη γέφυρα της μύτης. Με αυτό τον τρόπο φαίνεται πιο λεπτή. Το ίδιο κάνει και με το υπόλοιπο πρόσωπο μιας και νοιώθει πως είναι “γεμάτο αφού όπως η ίδια υποστηρίζει δεν έχει χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Υπάρχουν βλέπετε και τα κακεντρεχή σχόλια κάτω από τα posts με τα οποία η Khloe διασκεδάζει και απαντά με χιούμορ και ειλικρίνεια. Ένα από αυτά άλλωστε ήταν και ο λόγος που μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει για το αγαπημένο της, αποτυχημένο κάποιες φορές, contouring.

Διαβάστε ακόμη:

Αμέσως μετά τη θάλασσα επιβάλλεται να λούζετε τα μαλλιά σας και ο λόγος είναι σοβαρός

Κάψιμο από τον ήλιο; Δείτε τον πιο γρήγορο τρόπο να θεραπεύσετε το δέρμα σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα