Ελεονώρα Μελέτη: Το στοίχημα που έβαλε με φίλη της και το βίντεο που θα δημοσιεύσει στα social media!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που απαντάει στα σχόλια που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους, ή σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μια ανάρτησή της, το στοίχημα που έβαλε με φίλη της. Συγκεκριμένα,

δημοσίευσε μια φωτογραφία της για να μας δείξει το μακιγιάζ που έκανε μόνη της και έγραψε στη λεζάντα για το στοίχημα που όπως όλα δείχνουν θα… κερδίσει!

«Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία για να σας προετοιμάσω με έναν πρόλογο για ένα βίντεο που έρχεται, ( όταν καταφέρω να καταλάβω πως λειτουργεί το μοντάζ). Στο βίντεο αυτό λοιπόν θα δείτε να κάνω βήμα βήμα το μακιγιάζ που βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία. Όχι γιατί ευελπιστώ να γίνω beauty editor ή influencer ή όλα αυτά της μοδος, αλλά γιατί είχα βάλει ένα στοίχημα, το οποίο κ κερδίζω ανεβάζοντας τη φωτό κ το βίντεο. Διότι δέχτηκα πρόκληση κύριες κ κύριοι κ ξέρετε πως τις αγαπώ. Είχα ένα γάμο που λέτε στο Βόλο, εχθές, κ στη κουβέντα με μια φίλη είπα πως θα πάω να αγοράσω κανένα «βαφτικο» για να βαφτώ… κ η φίλη έβαλε τα γέλια κ μου λέει σιγά μη ξέρεις να βάφεσαι εσυ, ενώ χαρακτήρισε κ «αστείο» το θέαμα μου να ψωνίζω κραγιόν κ κορεκτορες. Ε λοιπόν τα ψώνισα όλα, κ βάφτηκα, κ εχω κ απόδειξη το βίντεο, αλλά ξεκινάω με το αποτέλεσμα έτσι για την ανατροπή. Το στοίχημα ήταν δώρο ένα ολοήμερο spa… για το οποίο κ προετοιμάζομαι.», έγραψε.

Δείτε τη δημοσίευση της:

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on Jul 21, 2019 at 2:55am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η δημοσίευση της Έλενας Ακρίτα για τη Νόνη Δούνια και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται 

Η εξομολόγηση του Θέμη Γεωργαντά για την προσωπική του ζωή 

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος βάφτισαν την κόρη τους! 

Keywords
Τυχαία Θέματα