H σημερινή σας πλεξούδα είναι ένα μικρό έργο τέχνης!

Έχετε καταλάβει προφανώς ότι εδώ στο Fay’s book αγαπάμε πολύ τις πλεξούδες. Επίσης έχουμε αδυναμία σε συγκεκριμένη hairstylist η οποία μας έχει ξετρελάνει με τον λογαριασμό της στο Instagam μιας και δημιουργεί τις ωραιότερες. Αυτό που χρειάζεται είναι εξάσκηση και πολύ γρήγορα τα χέρια “λύνονται” και μπορείτε να πλέξετε τα μαλλιά σας σε λίγα λεπτά.

Οι πλεξούδες τις τελευταίες, πολλές σεζόν είναι μεγάλη τάση άλλωστε ενώ παράλληλα είναι πολύ πρακτικές και κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Μπορείτε να υιοθετήσετε μια

πλεξούδα από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ ακόμη και στην πιο επίσημη έξοδο σας. Και περιττό να σας πούμε ότι μια περίτεχνη πλεξούδα μπορεί να είναι το νυφικό σας hair look.

Σήμερα θα υιοθετήσετε μια τέλεια πλεξούδα που θα σας χαρίσει τέλειο look και παράλληλα θα δείχνετε περιποιημένες. Και το κυριότερο: Όσο υψηλή κι αν είναι η θερμοκρασία εσείς δεν θα ζεσταθείτε, τουλάχιστον εξαιτίας των μαλλιών σας.

Και κάτι ακόμη: Η πλεξούδα είναι αναμφισβήτητα πιο chic από την αλογοουρά και δείχνει ότι έχετε ασχοληθεί με το χτένισμα σας.

Η σημερινή πλεξούδα ονομάζεται 4 strand braid with micro braids και αυτό σημαίνει ότι για να τη δημιουργήσετε χωρίζετε τα μαλλιά σας σε τέσσερις τούφες και όχι σε τρεις όπως κάνετε συνήθως. Παράλληλα μέσα στην πλεξούδα υπάρχουν μικρότερες και πιο λεπτές που κάνουν το look περίτεχνο και πραγματικά υπέροχο. Είναι ένα μικρό έργο τέχνης.

Αυτό που θέλουμε να σας ζητήσουμε είναι να δείτε με προσοχή το video και να ακολουθήσετε τα βήματα πιστά. Ακόμη κι αν κάνετε κάτι λάθος ή δεν είναι τέλεια η πλεξούδα σας δεν πειράζει. Θέλει εξάσκηση και επανάληψη.

Σας έχουμε εμπιστοσύνη άλλωστε και είμαστε σίγουρες ότι μέχρι τις διακοπές σας, οι οποίες ξεκινούν πολύ σύντομα, θα έχετε καταφέρει να κάνετε τις ωραιότερες πλεξούδες ever. Και φυσικά θα έχετε το ωραιότερο καλοκαιρινό hair look. Και μην ξεχνάτε ότι μόλις λύσετε την πλεξούδα τα μαλλιά αποκτούν απίστευτους κυματισμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 20 Ιούλ, 2019 στις 9:50 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

To μοναδικό προϊόν που πρέπει να βρίσκεται στην τσάντα σας τόσο στις διακοπές όσο και στην πόλη

Κάψιμο από τον ήλιο; Δείτε τον πιο γρήγορο τρόπο να θεραπεύσετε το δέρμα σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα