Queen: To «Bohemian Rhapsody» μόλις έκανε ένα απίθανό ρεκόρ στο YouTube

17:04 22/7/2019 - Πηγή: People

Ένα τραγούδι – ύμνος, το «Bohemian Rhapsody» από ένα συγκρότημα – θρύλο, τους Queen, μόλις κατάφερε να σπάσει ένα μοναδικό ρεκόρ στο Youtube: γίνεται το πρώτο video – clip που γυρίστηκε πριν τη δεκαετία του ’90- και συγκεκριμένα στα 70s-, που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο views.

Για να τιμήσουν το γεγονός, τα δυο εναπομείναντα μέλη του αρχικού group,

o Brian May και ο Roger Taylor, συνεργάστηκαν με τη Universal Music και το YouTube/ Google για μερικές νέες προσεγγίσεις πάνω στο ηλικίας 44 ετών παλαιό single και video. Το ένα αποτελεί μια καινούργια ψηφιακά επεξεργασμένη εκδοχή του αυθεντικού clip, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Top of the Pops» στην Αγγλία το 1975.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού τα μέλη τους συγκροτήματος ανακοίνωσαν και τη δημιουργία τριών νέων clips των τραγουδιών τους με τη συμμετοχή των fans:

«Μας τιμά που το ‘Bohemian Rhapsody’ έφτασε το 1 δις προβολές στο YouTube», δήλωσαν ο Brian May και ο Roger Taylor στην ανακοίνωσή τους. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να το γιορτάσουμε με τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας σε όλον τον κόσμο με τη δημιουργία τριών νέων videos από τα τραγούδια μας, τα οποία θα σας περιλαμβάνουν! Αν είστε μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, visual artists ή απλά θέλετε να διασκεδάσετε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.youarethechampions.com για να μάθετε περισσότερα..»


Keywords
Τυχαία Θέματα