9 πέδιλα που θα θέλεις να προσθέσεις στην παπουτσοθήκη σου άμεσα

Τα πέδιλα είναι τα αγαπημένα μας παπούτσια για την άνοιξη και κάθε τέτοια εποχή θέλουμε να ανανεώνουμε πλήρως την παπουτσοθήκη μας με νέα σχέδια. Ποιες είναι όμως οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν; Ποιο ζευγάρι θα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου κοστούμι και ποιο επιτρέπεται να φορέσεις με το baggy τζιν σου;

#1. Τα ugly sandals έχουν την τιμητική τους για μια ακόμα χρονιά και θα τα φορέσεις με baggy

jeans, skinny παντελόνια, με κοστούμια, με φορέματα αλλά και με καυτά σορτς!

#2. Το χοντρό τακούνι στα πέδιλα είναι must όπως επίσης και οι ανοιχτοί τόνοι.

#3. Τα φλατ mules θα σε βολέψουν πολύ στην καθημερινότητά σου και θα σου χαρίσουν άνεση αλλά και στιλ ακόμα και μέσα στο σπίτι.

#4. Τα flatform sandals έχουν το κοινό τους και απευθύνονται σε γυναίκες που αναζητούν άνεση αλλά και μερικούς έξτρα πόντους ύψους!

#5. Τα ψηλοτάκουνα mules είναι σίγουρα τα πιο σέξι πέδιλα της άνοιξης και αυτά που ανυπομονούμε να φορέσουμε περισσότερο όταν τελειώσει η καραντίνα.

#6. Φόρεσε mules με μέτριο τακούνι για πιο άνετες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

#7. Τα thong sandals ήρθαν για να μείνουν και υπεύθυνη γι’αυτό είναι η Kim Kardashian που δεν τα έβγαζε από τα πόδια της με τίποτα! Τώρα…καλά να πάθουμε!

#8. Τα naked sandals αποκαλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερο δέρμα και είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους…κορδόνια!

#9. Τέλος, ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στιλ είναι πάντα χρήσιμο στην παπουτσοθήκη σου και θα το φορέσεις πολύ όλο το καλοκαίρι του 2020 αλλά και την άνοιξη που διανύουμε!

Διαβάστε ακόμα: Πάσχα στο σπίτι; Δες τα πασχαλινά looks γνωστών influencers! Τι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες για να γιορτάσουν το Πάσχα;

Fashion Alert: Τα 7 φορέματα που έγιναν τάση λόγω της καραντίνας και αξίζει να τα αποκτήσεις!

Γυναίκες από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τα στιλιστικά τρικς που ακολουθούν πιστά μέσα στο σπίτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα