«Η Κρήτη μου», ένα βιβλίο για καλό σκοπό: Ο Βασίλης Καλλίδης και οι εθελόντριες του συλλόγου «Ορίζοντα» ενώνονται και στηρίζουν παιδιά και ενήλικες με καρκίνο!

Αυτό το διάστημα μένουμε όλοι σπίτι εξαιτίας της πανδημία του κορονοϊού και ψάχνουμε συνεχώς τρόπος για να μπορέσουμε να γεμίσουμε τον άπλετο χρόνο μας, κάνοντας πράγματα που είτε μας ευχαριστούν, είτε απλά μηχανικά, όπως οι καθημερινές δουλειές για να περάσουν οι ώρες μας.

Από την καθαριότητα του προσωπικού μας χώρου και την οργάνωση της ντουλάπας μας, μέχρι γυμναστική και τη δημιουργία γλυκών και αλμυρών πιάτων για τους αγαπημένους μας.

Σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε, αφού οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κλειστεί στην κουζίνα μας και μαγειρεύουμε δίχως… αύριο. Με αφορμή

λοιπόν αυτή την πρωτόγνωρη συνθήκη, έχουμε να σας προτείνουμε ένα υπέροχο βιβλίο που σίγουρα θα σας συναρπάσει, όχι μόνο για τις μοναδικές συνταγές του αλλά και για την συγκινητική… αποστολή του…

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του πηγαίνουν όλα στον «Ορίζοντα», τον σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης που βρίσκεται στα Χανιά και αγωνίζεται για τα παιδιά και τους ενήλικες με καρκίνο.

Στους στόχους του είναι η προσφορά ανακούφισης σε περισσότερους ασθενείς, η δημιουργία ξενώνα παρηγορητικής και ανακουφιστικής αγωγής «Hospice» στα Χανιά για ασθενείς τελικού σταδίου και η αύξηση των καταγεγραμμένων υποψηφίων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ονομάζεται «Η Κρήτη μου» και έγινε από τις εθελόντριες του συλλόγου και τον αγαπημένο μας Βασίλη Καλλίδη και περιλαμβάνει απολαυστικά φαγητά, κατευθείαν από τον απολαυστικό κόσμο των κρητικών γεύσεων με συνταγές που κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά στις σημερινές νοικοκυρές του νησιού που μελετήθηκαν και οργανώθηκαν από τον Σεφ της καρδιάς μας.

Για την ολοκλήρωσή του συμμετείχαν εθελοντές και δεκάδες επιχειρήσεις και παραδοσιακοί σύλλογοι με τις χορηγίες τους.

Το σημαντικό όμως είναι πως το βιβλίο αυτό μπορεί να έρθει στην πόρτα σας, με courier, σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα, παίρνοντας τηλέφωνο στο 2821079650 ή στέλνοντας e-mail στο  [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site του συλλόγου, Orizondas.gr

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Καλλίδης: Τα ντόνατς της Δέσποινας Βανδή που έγιναν viral στο Instagram!

Βασίλης Καλλίδης: Μαγειρίτσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα