Αγνώριστη η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε φωτογραφία από το παρελθόν που αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία!

Το Πρωινό πρόβαλε μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram του δημοσιογράφου Άρη Λούπαση και δείχνει την Ζωζώ Σαπουντζάκη ντυμένη νύφη στον πρώτο της γάμο το 1951, όπου αναφέρεται ότι ήταν 18 χρονών.

«Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ντυμένη νύφη στον πρώτο της γάμο το ’51 σε ηλικία δέκα οκτώ ετών με τον γιατρό Γιώργο Χατζηπαρασκευά, έναν γάμο που θα κρατήσει μόνο τρεις μήνες. Γεννημένη καλλιτέχνης, το μεγάλο ταλέντο θα διακρίνει από την ηλικία των επτά της χρόνων στην Θεσσαλονίκη

η οικογενειακή φίλη και μεγάλη Ντίβα του θεάτρου Ζωζω Νταλμας, η οποία θα την προτείνει σε θιασαρχη της εποχής. Ένα χρόνο μετά, με την αδερφή της Βασω εντυπωσιάζουν με το ταλέντο τους σε οπερέτες της εποχής ως τα “Σαπουντζακια”….Ηθοποιός τραγουδιστρια χορεύτρια, μια κατηγορία από μόνη της, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο λάμψης, ζωντανιας και αγάπης για την Ζωή, όπως ακριβώς είναι και το όνομα της», αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του Άρη Λούπαση.

Στο Πρω1νό βγήκαν αμέσως τα κουμπιουτεράκια για να κάνουν αφαιρέσεις και προσθέσεις και να βρεθεί η ηλικία της αεικίνητης ηθοποιού, με την Φαίη μας να διαμαρτύρεται γελώντας:

«Αυτό που γράφετε κάτω παρακαλώ να βγει τώρα! Μου θυμίζει τις εργασίες μαθηματικών του Γιάννη που πρέπει να κάνουμε πρόσθεση αφαίρεση».

Δείτε όσα είπαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη για την παχυσαρκία: «Δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω για αυτό…»

Θοδωρής Μαροσούλης: Η τρυφερή φωτογραφία με την Ελεονώρα Μελέτη και την κόρη τους να γιορτάζει τα γενέθλιά της

MasterChef 4: Ο Βαρθαλίτης για τη Λένη-“Δεν θα μας απειλεί η κομμώτρια”

Keywords
Τυχαία Θέματα