Η Selena Gomez λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ και τα προϊόντα είναι έκπληξη

H Selena Gomez πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ. Ονομάζεται Rare Beauty και οι θαυμάστριές της είναι πολύ ενθουσιασμένες.

Η αλήθεια είναι πως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και για εμάς τις beauty editors. Προφανώς η Gomez

ζήλεψε από την τεράστια επιτυχία της Rihanna και τη δημιουργία της δική της σειράς Fenty Beauty που έγινε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μία από τις πιο επιτυχημένες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) στις 10 Απρ, 2020 στις 9:48 πμ PDT

Η Gomez λοιπόν ανακοίνωσε χθες πως η σειρά είναι πλέον έτοιμη να βγει στην αγορά και η ίδια μίλησε σε συνέντευξή της για το νέο της εγχείρημα: “Οι κοπέλες της γενιάς μου πιέζονται γιατί πρέπει να έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα. Ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά που θα αποβάλλει τη συγκεκριμένη πίεση. Χρησιμοποιώ απλούς, καθημερινούς ανθρώπους στην καμπάνια. Η σειρά περιλαμβάνει 48 αποχρώσεις φον ντε τεν και κονσίλερ και όλες οι φόρμουλες είναι εύκολες στη χρήση και ξεκάθαρες. Αυτό που θέλω είναι όλες οι γυναίκες να νιώθουν ασφάλεια φορώντας τα προϊόντα της σειράς μου”.

Η ονομασία της σειρά προέρχεται από το τελευταίο album της. H ίδια δήλωσε πως δουλεύει τα τελευταία χρόνια με την ιδέα του beauty brand και θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αμερική μέσα στο Καλοκαίρι. Έως τότε οι fans μπορούν να μαθαίνουν όλα τα νέα μέσα από τον λογαριασμό @rarebeauty ο οποίος απόκτησε 1 εκατομμύριο followers μέσα σε μία ώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) στις 4 Φεβ, 2020 στις 12:54 μμ PST

“Πιστεύω πως η rare beauty θα είναι κάτι περισσότερο από ένα brand. Θέλω όλοι μας να σταματήσουμε να συναγωνιζόμαστε και να δεχτούμε την μοναδικότητά μας. Η rare beauty δεν έχει να κάνει με το πως σας βλέπουν οι άλλοι αλλά πως βλέπετε εσείς τον εαυτό σας” λέει η Selena

Και κάπου εδώ πρέπει να παραδεχτούμε πως μας αρέσει η φιλοσοφία του νέο brand της και αναμένουμε νέα της. Και φυσικά τη στιγμή που θα καταφέρουμε να δοκιμάσουμε κάποιο από τα προϊόντα της.

Διαβάστε ακόμη:

WOW! Ο Δημήτρης Γιαννέτος ανοίγει τη ντουλάπα που κρύβει τα μυστικά της δουλειάς του και μας αφήνει άφωνες

Πόσο συχνά πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας και τι συμβαίνει τώρα που ο κομμωτής σας μένει κι εκείνος σπίτι; Οι ειδικοί απαντούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα