Τα 8 basic κομμάτια που πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου φέτος

Ποια είναι τα basic κομμάτια της άνοιξης που θα φορέσουμε ξανά και ξανά όλη τη σεζόν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους; Δες παρακάτω τη λίστα με τα must have και ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου!

#1. Η κατάλληλη εποχή για να φορέσεις την καμπαρντίνα σου είναι αυτή που διανύουμε! Βρες στην ντουλάπα σου την καμπαρντίνα σου και κάνε ανατρεπτικούς συνδυασμούς ή επένδυσε σε ένα καινούριο κομμάτι. Άλλωστε το συγκεκριμένο πανωφόρι είναι διαχρονικό

και δεν φεύγει από τη μόδα.

#2. Τα φλοράλ φορέματα με εντυπωσιακά σκισίματα μπροστά είναι ακόμα ένα ρούχο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα αυτή την άνοιξη. Ταίριαξέ τα τώρα με ankle boots και sneakers και αργότερα με φλατ σανδάλια.

#3. Τα ελαφριά κοστούμια αντικαθιστούν αυτά του χειμώνα. Τα υφάσματα με τα οποία φτιάχνονται τα κοστούμια της άνοιξης είναι πιο ελαφριά και οι αποχρώσεις πιο ανοιχτές.

#4. Τα ζιπ κιλότ επιστρέφουν και φέτος στη μόδα και θα τα φορέσουμε σε διάφορες μορφές. Τα δερμάτινα, τα λινά και τα σατέν είναι τα πιο δημοφιλή για αυτή την περίοδο.

#5. Τα sneakers από καμβά είναι άκρως ανοιξιάτικα και αξίζει να τα προσθέσεις στην ντουλάπα σου. Θα τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ εντός και εκτός σπιτιού.

#6. Τα top- handle τσαντάκια είναι χαριτωμένα και ολοκληρώνουν τέλεια κάθε μας εμφάνιση. Επιλεξέ τα σε έντονους τόνους για ακόμα πιο ωραίο look.

#7. Οι τζιν μίντι φούστες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο και θα τις φορέσεις πολύ, ειδικά όταν επιστρέψεις και πάλι στην καθημερινότητά σου προ καραντίνας.

#8. Τέλος, στην γκαρνταρόμπα σου θα πρέπει να υπάρχουν σίγουρα μερικές λευκές μπλούζες σε διάφορα στιλ ώστε να μπορείς να τις εναλάσσεις συχνά.

Διαβάστε ακόμα: Πάσχα στο σπίτι; Δες τα πασχαλινά looks γνωστών influencers!

Fashion Alert: Τα 7 φορέματα που έγιναν τάση λόγω της καραντίνας και αξίζει να τα αποκτήσεις!

Γυναίκες από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τα στιλιστικά τρικς που ακολουθούν πιστά μέσα στο σπίτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα