Τί προβλέπουν τα άστρα από 7 – 13.11.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ταρακουνήστε τη ρουτίνα σας, βρείτε ανθρώπους με πνεύμα. Ο Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, και ζείτε πρωτότυπες και διασκεδαστικές στιγμές. Συναντάτε τους ομοϊδεάτες σας, άτομα με ευφυΐα και διορατικό μυαλό, και μαζί συνεργάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Υπάρχει μόνο ένα μειονέκτημα:

Ενώ εσείς προτιμάτε να κάνετε κουμάντο, ο κόκκινος πλανήτης επιμένει στη συναίνεση και τη συνεργασία. Ειδικά μέσα σε μια ομάδα, βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη είναι συνεπή σχετικά με τις ευθύνες τους, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν διαφωνίες.

Κάνετε σε όλον τον κόσμο αισθητή την εντυπωσιακή παρουσία σας, καθώς η Αφροδίτη πορεύεται στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής φιλοδοξίας, και εκτοξεύει την επαγγελματική σας ζωή. Για τις επόμενες εβδομάδες το γενικό θέμα είναι να πάτε μπροστά. Ίσως αναλάβετε ένα νέο εγχείρημα ή έχετε κέρδη από την επιχείρησή σας ή κάνετε ένα μακροπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα για τη σταδιοδρομία σας. Τώρα δε σας πειράζει να αναλώνετε επιπλέον ώρες στο γραφείο, αντίθετα η εργασία είναι για σας χαρά και ικανοποίηση. Με τον Ερμή στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, η μελέτη και η μάθηση γίνονται το μέσο για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Ίσως αποφασίσετε ότι πρέπει να ξεφυλλίσετε κάποια φιλοσοφικά ή μεταφυσικά βιβλία, προκειμένου να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Θα μπορούσατε επίσης να ρισκάρετε σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Υπάρχει ενθουσιασμός μέσα σας και γύρω σας, έτσι κάντε μεγάλα όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεβαίνετε προς τα επάνω, πάτε μακριά! Ο Άρης κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και ενεργοποιεί την επιθυμία σας να δραστηριοποιηθείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Δεδομένου ότι αυτή η διέλευση πραγματοποιείται μόνο κάθε δύο χρόνια, μεγιστοποιεί τη δύναμη και την εξουσία σας, επιδιώκοντας να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά και αγωνίζεστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μην φοβάστε να υπερβείτε τις δυνάμεις σας, έχετε πολλές αντοχές και υπομονή. Από την παράδοση μιας εργασίας μέχρι μια παρουσίαση, αγωνίζεστε για τα βραβεία και τα μεγαλεία. Συμβουλή: Ο Άρης είναι επιθετικός πλανήτης και θα μπορούσε να αυξήσει τις απαιτήσεις σας μέσα στην εργασία σας. Αν οι προσπάθειές σας δεν ανταμειφθούν, είστε έτοιμοι να κάνετε πόλεμο, αλλά καλύτερα θα ήταν να συγκρατηθείτε. Ναι, στο μυαλό σας είναι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας, αλλά μη δράσετε παρορμητικά και γρήγορα.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας, φωτίζοντας τους γνωστικούς ορίζοντές σας και επεκτείνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας. Για τις επόμενες εβδομάδες, είστε επικεντρωμένοι στο να βγείτε από τη στασιμότητα στη ρουτίνα σας, θέλετε να αναπνεύσετε λίγο καθαρό αέρα! Ίσως αρχίσετε να ψάχνετε ευκαιρίες για να κάνετε τη μεγάλη ζωή ή ένα ταξίδι γίνεται η μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής σας. Με τον Ερμή στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, είστε προσανατολισμένοι σε εργασίες που μπορούν να αυξήσουν τις αποταμιεύσεις σας μακροπρόθεσμα, έχετε αυξημένες δημιουργικές δυνάμεις, χρησιμοποιείτε καλύτερα το μυαλό σας ή απλά έχετε διόραση και έμπνευση, που σας βοηθούν να αποκομίσετε υλικά οφέλη από την εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στη ζωή και μην αγχώνεστε με ασήμαντες λεπτομέρειες. Μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες, ο Άρης ηλεκτρίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σας δίνει τη λαχτάρα να κάνετε κάτι διαφορετικό, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Εξερευνάτε μακρινές περιοχές, ασχολείστε με νέες μελέτες, απολαμβάνετε άφθονες περιπέτειες, ψάχνετε τη μάθηση, όλα αυτά είναι μέσα στη σφαίρα των δυνατοτήτων σας με το δυναμικό Άρη. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη ζωή και συνεχίστε να αγωνίζεστε για τους μεγαλεπήβολους στόχους σας με κέφι. Σίγουρα θα βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, αλλά αυτό είναι που σας ενθουσιάζει!

Ξυπνάτε και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι οι καταστάσεις στην ερωτική και οικονομική σας ζωή δεν ήταν τόσο δύσκολες όσο φαίνονταν κι αυτό χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του πλούτου. Εάν αισθανόσασταν μπλοκαρισμένοι από τις πολλαπλές υποχρεώσεις, ο πλανήτης της αρμονίας σάς βοηθά να επιλύσετε τις εκκρεμότητές σας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό με κάποιον, είτε σκέπτεστε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα ή να κάνετε την ερωτική σχέση σας επίσημη, έχετε την παρόρμηση και τη βαθιά επιθυμία να μοιραστείτε. Με τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, τόσο στην ερωτική σας ζωή, όσο και τις επιχειρηματικές συνεργασίες σας, εξετάστε τα πάντα: Πού θα πρέπει να δώσετε περισσότερο και πού λιγότερο; Ανοίξτε συζητήσεις όπως: «Τι μπορούμε να μοιραστούμε»; ή «Πώς θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη αρμονία»;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μυστήριο, δύναμη και σεξ! Ο καυτός Άρης κινείται στο σεξουαλικό και σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας και αυξάνει τη λίμπιντό σας, δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάθη σας! Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται, είτε στην αγάπη, είτε στις συνεργασίες σας, γι’ αυτό μιλήστε με αμεσότητα και ειλικρίνεια αν έχετε κάποιους ενδοιασμούς και καχυποψία, δε χρειάζεται να παλεύετε μέσα σας κάνοντας υποθέσεις. Εάν είστε μέρος μιας συνεργασίας, θα πρέπει να βρεθεί ο σωστός τρόπος για να αυξηθούν τα χρήματά σας ή αν έχετε στο μυαλό σας καιρό κάποιον/α, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι αργές και προσεκτικές προκειμένου να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Συμβουλή: Το τέρας της ζήλειας θα μπορούσε να παίξει άσχημα παιχνίδια και να σας στοιχειώσει. Προσπαθήστε να μην τροφοδοτείτε την ψυχή σας με ανάξια συναισθήματα.

Τα πάντα σας φαίνονται μαγικά τώρα στην αγάπη, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, το κυρίαρχο θέμα είναι να κάνετε τη σχέση σας επίσημη ή να συνεργαστείτε με σοβαρούς και αξιόπιστους ανθρώπους. Κινηθείτε για λογαριασμό της ίδιας της σχέσης, σε αντίθεση με το να ενεργείτε προς ίδιον όφελος. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος τώρα για την ισορροπία και η αγάπη δεν είναι σίγουρα μόνο μια λέξη με πέντε γράμματα. Με τον Ερμή στον έκτο οίκο σας, της υγείας, θα πρέπει να προσέχετε τις τροφές που καταναλώνετε, ακόμα και τις σκέψεις που κάνετε. Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, ανασκουμπωθείτε και κάντε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας, σας γεμίζουν με αρνητική ενέργεια.

ΛΕΩΝ

Χρειάζονται δύο για να μοιραστούν τα βάρη στη ζωή, αλλά πόσο διατεθειμένοι είστε να αποποιηθείτε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας για χάρη της αγάπης; Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και δυναμώνει τη θέρμη του πάθους σας, έχετε ένα πρωτότυπο και ανεξάρτητο πνεύμα, ο κόκκινος πλανήτης σας παρέχει άφθονη ενέργεια να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για την αγάπη, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στους πιθανούς υποψηφίους. Ο Άρης μπορεί να σας κάνει γρήγορους στις ενέργειές σας και ανυπόμονους, αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη να δεσμευτείτε, ακόμα και αν το άλλο πρόσωπο το επιθυμεί. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σιγά-σιγά, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Μόνο οι ανόητοι ορμούν στο άγνωστο δίχως σκέψη.

Στρέψτε την προσοχή σας στον εαυτό σας, τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε βέλτιστη υγεία, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, το κυρίαρχο θέμα είναι η φροντίδα του εαυτού σας, να ασκήσετε έλεγχο στις διατροφικές ατασθαλίες σας και να επισκέπτεστε συχνότερα το γυμναστήριο. Σκεφτείτε ότι το σώμα σας είναι ένα τέλειο μηχάνημα: Θα πρέπει να το φροντίσετε για να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Με τον Ερμή στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού και της χαράς, ακολουθείτε το δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία και την ευδαιμονία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ακυρώσετε μια υποχρέωση για να διασκεδάσετε με ένα θαυμαστή ή να σχεδιάσετε μια ρομαντική βραδιά με την αγάπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινηθείτε για τη ζωντάνια και την ευεξία σας, σας δίνει τα κίνητρα ο Άρης, ο οποίος ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, τον τομέα της υγείας. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει αρκετό χρόνο για να σταθεροποιήσετε τις υγιεινές σας συνήθειες, έξι ολόκληρες εβδομάδες. Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο σε αυτές τις κακές σας συνήθειες, είτε πρόκειται για έναν εθισμό στη ζάχαρη, το κάπνισμα ή τον καθιστικό τρόπο ζωής. Καταργήστε από τη διατροφή σας τα επεξεργασμένα τρόφιμα και αποθηκεύστε στα ντουλάπια σας πιο υγιεινές τροφές, θα νιώσετε πιο ακμαίοι και ζωντανοί, καθώς το αναλυτικό και εφευρετικό μυαλό σας μπορεί να βρει άλλες εναλλακτικές λύσεις. Εργαστείτε με οργάνωση και σύστημα, γίνετε πιο φιλικοί στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, θα οδεύσετε σε καλό δρόμο. Καθώς ο Άρης έχει την τάση να ενισχύει το άγχος, μην περιμένετε την τελειότητα ή αυθημερόν αποτελέσματα! Μη βιάζεστε, βήμα-βήμα θα οικοδομήσετε μια νέα πιο υγιή ζωή.

Είστε καυτοί ερωτικά! Η παθιασμένη πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και της χαράς. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες ζείτε δυνατά. Η σεξουαλικότητά σας είναι απλά ακαταμάχητη, οπότε μην εκπλαγείτε αν δεν μπορείτε να είστε διαθέσιμοι σε όλους! Αγκαλιάστε τη σφοδρή επιθυμία σας για τη ζωή! Με τον Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, γίνεστε ο καλύτερος οικοδεσπότης, σερβίροντας το δείπνο σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, είναι πολύ καλύτερο από το να βρεθείτε σε θορυβώδη μέρη, όπως για παράδειγμα σε ένα κλαμπ για να διασκεδάσετε. Βρείτε το νόημα της ζωής μέσα σε ένα συναρπαστικό καλό βιβλίο, είναι τροφή για την ψυχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ξεσηκώνετε τους θαυμαστές σας με το δικό σας, μοναδικό και καινοτόμο τρόπο! Ο καυτός Άρης κάνει την καρδιά σας να τραγουδήσει δυνατά, καθώς κινείται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Είστε δυναμικοί και διεκδικητικοί στην αγάπη, σκλαβώνετε το αντικείμενο του πόθου σας, κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Από το στυλ σας μέχρι τη φιλική και οικεία διάθεσή σας, δεν έχετε κανένα δισταγμό να σοκάρετε τον κόσμο. Αυτή η περίοδος των έξι εβδομάδων είναι επίσης πολύ γόνιμη, έτσι μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά προκύψει μια εγκυμοσύνη. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να γεννήσετε ένα δημιουργικό πνευματικό τέκνο. Διασκεδάζετε με όλον τον κόσμο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη χαρά, τη φιλία, το φλερτ και τη διασκέδαση!

Η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, βοηθώντας σας να επιλύσετε οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα πυροδοτεί το μητρικό ένστικτό σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι σας, τα οικεία προς εσάς πρόσωπα είναι υψίστης σημασίας για σας. Φωτίστε το σπίτι σας με την καλή διάθεσή σας, την ευθυμία και το γέλιο των φίλων και των συγγενών. Επισήμανση: Έτσι όπως συμπεριφέρεστε «μητρικά» στους άλλους, με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει επίσης να γαλουχήσετε τον εαυτό σας. Ο Ερμής στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, προσανατολίζει το ενδιαφέρον σας στην ανάπτυξη ενός έργου. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές συνομιλίες ή μια παρουσίαση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή καθώς η σκέψη σας θα είναι γρήγορη, το μυαλό σας εύστροφο και μπορείτε να εκφραστείτε με σαφήνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλη η δράση σας κατευθύνεται στο σπίτι σας καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ο κόκκινος πλανήτης ανακατεύει τα πράγματα προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Μπορεί να σκεφτείτε τη μετεγκατάσταση ή ακόμα και μια ανακαίνιση, ίσως ακόμα αποφασίσετε να επεκτείνετε την οικογένειά σας. Αυτή η διέλευση όμως, μπορεί να δημιουργήσει άγχος με τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους συγγενείς σας ή τους συγκατοίκους σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει σταθερά όρια. Αν αυτό σημαίνει μία αναδιάρθρωση των υφιστάμενων κανόνων στο σπίτι σας, καθίστε όλοι μαζί και συζητήστε, καταλήγοντας σε μια συμφωνία, που να λειτουργεί για όλους.

Οι ικανότητές σας να πείσετε τους άλλους είναι αυξημένες τώρα, μαγεύετε με τις ιδέες σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ευτυχία σημαίνει για σας να επικοινωνείτε και να κρατάτε ενεργό τον εγκέφαλό σας. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που σας εμπνέει, συμμετέχετε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, κάντε συναντήσεις με άτομα από τα οποία θα κερδίσετε σε γνώση, ωριμότητα και εμπειρίες. Άτομα με τα οποία έχετε κοινές ιδέες ανυψώνουν την ενέργειά σας, πνευματώδη πειράγματα και αστεία ανεβάζουν το πάθος σας. Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, σας θέτει το ερώτημα: Έχετε αυτοεκτίμηση; Πιστεύετε στις δυνατότητές σας; Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, πώς θα πετύχετε; Επισήμανση: Αναγνωρίστε την αξία σας και μην εκτιμάτε τους άλλους βάση του τραπεζικού λογαριασμού τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε τα δώρα της πειθούς και της ευγλωττίας! Ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και σας χαρίζει ευστροφία και μαγνητισμό στα λόγια σας, είστε ετοιμόλογοι και γοητεύετε το κοινό σας με το πάθος σας. Καθώς εκφράζετε με αμεσότητα και ειλικρίνεια τη γνώμη σας, φροντίστε να μη γίνετε εγωπαθείς και μαχητικοί. Μια απλή κουβέντα ή ένα αθώο σχόλιο αρκεί για να οδηγήσει σε σύγκρουση με τους λάθος ανθρώπους. Μιλήστε μόνο με εκείνους που τους αρέσουν τα αστεία και τα πειράγματα και ξέρετε ότι δε θα πάρουν τα πράγματα με βαριά καρδιά. Επισήμανση: Όντας διαλλακτικοί στις απόψεις των άλλων, έχετε πολλά να μάθετε και να κερδίσετε.

Ώρα να γίνετε πιο σταθεροί και προσγειωμένοι, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της σταθερότητας. Η θεά της αρμονίας σας βοηθά να επικεντρωθείτε στις επιτακτικές ανάγκες σας: την εργασία σας, τα χρήματά σας, τις προτεραιότητές σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, το φλέγον ζήτημα είναι η δημιουργία περισσότερης συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας στη ζωή σας, ενδεχομένως με την εφαρμογή ενός νέου αποταμιευτικού προγράμματος ή εστιάζοντας στις ευθύνες στη δουλειά σας και ζητώντας καλύτερες οικονομικές απολαβές. Ειδικά αν είστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η Αφροδίτη σάς φέρνει χαλάρωση και ηρεμία. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας χαρίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία να ξεκινήσετε μόνοι σας ένα νέο εγχείρημα, προβάλετε τη μοναδική προσωπική σας ταυτότητα. Αγωνιζόμενοι να πετύχετε αυτό που θέλετε, είτε στην αγάπη, είτε στην εργασία σας, είτε στο χρήμα, δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστικό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγωνιστείτε για να καρπωθείτε τα οφέλη. Με κίνητρο τον Άρη που ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είστε έτοιμοι να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας, έχετε πρωτότυπους και έξυπνους τρόπους για να βάλετε σε τάξη την οικονομική ζωή σας. Καθώς ο Άρης είναι ορμητικός πλανήτης, μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε την ενέργειά σας σε ένα έργο που σας δημιουργεί έντονη πίεση και άγχος. Αν και μπορεί οι προθεσμίες να σας δημιουργήσουν εσωτερική ένταση, μην φοβάστε να αγωνιστείτε. Αν βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό τώρα, ιδιαίτερα εν όψει του ανταγωνισμού, μπορεί να θέσετε τις βάσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την αναγνώρισή σας.

Ώρα να πιστέψετε στον εαυτό σας και να διεκδικήσετε την αγάπη. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας ανανεώνει τη διάθεσή σας, έρχονται με ευκολία η αναγνώριση και τα μεγαλεία ή μια αγάπη που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, έχετε μια φλογερή διάθεση, πλησιάζετε το αντικείμενο του πόθου σας, και το πιο σημαντικό; Έχετε πάθος σε ό,τι κάνετε. Είστε έτοιμοι να κάνετε τη σχέση σας πιο σοβαρή, να βγείτε από ένα χρέος ή να ξεκινήσετε μια νέα εργασία. Μόνο εσείς ξέρετε τι κάνει την καρδιά σας να τραγουδήσει και μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα για να γίνουν τα πιο τρελά, τα πιο συναρπαστικά σας όνειρα πραγματικότητα. Απολαύστε τη ζωή! Ο Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, σας επισημαίνει: Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, δώστε την πρέπουσα σημασία στα μηνύματα που έρχονται από τον πνευματικό κόσμο, είτε μέσω των ονείρων, είτε ευτυχών συμπτώσεων, θα σας υπαγορεύσουν τις απαντήσεις όταν δεν μπορείτε να κλείσετε μάτι, όταν θα πρέπει να κλάψετε, όταν θέλετε να βοηθήσετε έναν φίλο που έχει ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε μαγνητικοί και ακαταμάχητοι! Ο ενεργητικός και δυναμικός Άρης κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και δε θα επιστρέψει στο ζώδιό σας παρά μετά από δύο χρόνια. Έτσι λοιπόν, αξιοποιήστε στο έπακρο την τόλμη, τη δύναμη και το θάρρος που σας χαρίζει ο κόκκινος πλανήτης και αφήστε ελεύθερη τη γοητεία σας, αγωνιστείτε για τα όνειρά σας, όσο τρελά ή παράδοξα φαίνονται. Αυτή είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα προσωπικό σχέδιο ή να προγραμματίσετε το μέλλον σας. Δε θα έχετε κανέναν ενδοιασμό να προβάλετε τον αυθεντικό εαυτό σας και κυρίως το διορατικό μυαλό σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας κάνει λίγο αδιάλλακτους. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι επιθετικός πλανήτης, προσπαθήστε να μην πιέζετε τους γύρω σας ή τους σοκάρετε με τη δυναμική και τη θορυβώδη ενέργειά σας.

Βάζετε στην άκρη την έντονη κοινωνική ζωή σας, κάνετε ένα βήμα μακριά από όσους σας περιβάλουν, ίσως και να χαθείτε για λίγο από τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου. Ο πλανήτης της αρμονίας αναδεικνύει την πιο ευαίσθητη και ενδοσκοπική πλευρά σας. Ορίζετε σαφή όρια με άτομα που σας εκμεταλλεύονται και απομυζούν την ενέργειά σας. Τον επόμενο μήνα, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα χορεύετε και πάλι σε δυνατό ρυθμό. Ο Ερμής στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, επεκτείνει το κοινωνικό σας δίκτυο και διασκεδάζετε πολύ. Καλέστε το συνάδελφό σας για γεύμα ή διασκεδάστε με τους φίλους σας, επιλέξτε με σύνεση αυτόν/ην που μιλάει στην καρδιά σας. Εάν δημιουργηθεί σύγκρουση ή παρεξήγηση με έναν φίλο, η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική.

ΙΧΘΥΣ

Μείνετε μακριά από τις βαθιές και συγκεχυμένες σκέψεις σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι η συναισθηματική εξουθένωση. Με κίνητρο τον Άρη στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, στόχος σας είναι η ξεκούραση και η αναζωογόνηση της ψυχής σας. Αντισταθείτε στον πειρασμό να δουλεύετε περισσότερες υπερωρίες και χαρίστε στο σώμα και την ψυχή σας την ηρεμία που χρειάζονται. Ο ανήσυχος Άρης μπερδεύει το υποσυνείδητό σας, φουλάρει με τέταρτη ταχύτητα, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας κάνει να πάσχετε από αϋπνίες. Καταβάλετε προσπάθειες για να χαλαρώσετε και αποστασιοποιηθείτε από άτομα που σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αντίθετα, επιλέξτε απαλή μουσική, διαλογισμό και διάβασμα πριν τον ύπνο.

Νέοι φίλοι βρίσκονται παντού και γύρω σας, συναντάτε τους ομοϊδεάτες σας, αγωνίζεστε για ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, είστε έτοιμοι για σημαντικές φιλίες και επαγγελματικές συμμαχίες. Με την τεχνολογία σύμμαχό σας, κάντε νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο, βρείτε επαγγελματικές συνεργασίες ή απλά διαδώστε μια μεγάλη ιδέα σας σε ένα ευρύ κοινό. Με τον Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής φιλοδοξίας, ίσως βρείτε έναν έμπιστο σύμβουλο για να σας δώσει σωστές κατευθυντήριες γραμμές στην πορεία της σταδιοδρομίας σας και να σας υπενθυμίσει ότι όλα είναι δυνατά με αγώνα, δύναμη και αποφασιστικότητα. Είστε τώρα πιο συνεπείς στις προθεσμίες αποπεράτωσης του έργου σας, βρίσκετε ελίτ πελάτες και η σχέση με τον εργοδότη σας βελτιώνεται. Η ηθική ακεραιότητα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 7 – 13.11.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, αρης, βγείτε, ειλικρίνεια, σημαίνει, νέα, υγιή, στυλ, φλερτ, δραση, αναδιαρθρωση, βασεις, χρεος, κινηση στους δρομους, βιβλια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, αξια, τελος ακινητης περιουσιας, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αποτελεσματα, βγείτε, δυνατα, αφροδιτη, βημα, γνωμη, γνωση, διατροφη, δουλεια, δωρα, εγκυμοσυνη, εργασια, ζαχαρη, ηθικη, θαρρος, θεμα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, παιχνιδια, περιοδος, πιεση, σφαιρα, υγεια, φιλια, φλερτ, ωρα, αγαπη, αγχος, αθωο, αισιοδοξια, απλα, αστεια, ατμοσφαιρα, εβδομαδες, βιβλιο, βραδια, βρειτε, βρισκεται, γελιο, γινεται, γινονται, γοητεια, δευτερο, δυναμη, δειτε, δωσει, διαδικτυο, δικτυο, δυναμικο, εγχειρημα, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκαθαριση, εκκρεμότητες, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενθουσιασμος, ενστικτο, εξελιξη, εξι, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ευεξια, ευθυμια, τεχνολογια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωνη, υγιή, ιδεα, ιδεες, ιδιο, υπνο, υπομονη, ηρεμια, θεα, εικονα, οικο, ισορροπια, καπνισμα, καχυποψια, λαθος, λεπτομερειες, λογια, μακρια, ματια, ματι, μηνυματα, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νοημα, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικογενεια, οντας, ορια, ωριμοτητα, οφελος, παθος, παρουσιαση, ψυχη, σεξουαλικοτητα, σιγουρα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, στυλ, σχεδιο, ταυτοτητα, ταση, τολμη, τρελα, φαινονται, φωνη, φορα, χατζηβασιλειου, χρημα, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, ωρες, αγνωστο, ασφαλεια, εφαρμογη, φιλοι, γινετε, γνωσεις, ιδιαιτερα, καρδια, μελετη, μπροστα, σημαίνει, σωστος, ταξιδι, θεματα, υγειας, υλικα
Τυχαία Θέματα