Η απόλυτη θεραπεία που σβήνει τις ρυτίδες και καταπολεμά τη χαλάρωση της επιδερμίδας!

Το peeling R/F αποτελεί μια νέα τεχνολογία με πολλές υποσχέσεις για την όψη και τη νεότητα της επιδερμίδας.

Όπως μας εξηγεί ο dr Σωτήρης Τσιούμας MD, Msc, oφθαλμίατρος Χειρουργός – Αισθητική Ιατρική και Αναίμακτη Χειρουργική, Λέκτορας του Πανεπιστημίου του Camerino, (Master of Aesthetic Medicine & Aesthetic Therary), Πρόεδρος S.A.M.N.A.S (society aesthetic medicine non ablative surgery) “το peeling R/F είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει

τις ρυτίδες.” Οι ραδιοσυχνότητες συσφίγγουν και τεντώνουν το χαλαρό δέρμα. Η τεχνική αυτή πραγματοποιείται με την εκπομπή ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο διαπερνά το δέρμα και παράγει θερμότητα, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, του μορίου που συμβάλλει στη σφριγηλότητα του δέρματος. Η παραγωγή κολλαγόνου επιτυγχάνεται μέσω της εντυπωσιακής αλλά παράλληλα απόλυτα ελεγχόμενης αύξησης της θερμοκρασίας στον υποδόριο αλλά και στους εν τω βάθει ιστούς.

Πώς λειτουργεί

Το peeling R/F λειτουργεί με ραδιοσυχνότητα, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Έτσι, οι ιστοί τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ. Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και είναι απόλυτα ασφαλής. Τα αποτελέσματά της γίνονται σταδιακά ορατά και διαρκούν δύο ή και περισσότερα χρόνια.

Που απευθύνεται

Ενδείκνυται για δυσμορφίες δέρματος απο ουλές ακμής ή χειρουργικές.

Που μπορείτε να το κάνετε

Πλατεία Κυψέλης 15, τηλέφωνο για ραντεβού: 210 8237236, περισσότερες πληροφορίες και στο ofthalmoplastiki.gr.

The post Η απόλυτη θεραπεία που σβήνει τις ρυτίδες και καταπολεμά τη χαλάρωση της επιδερμίδας! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα