Αυτή είναι η κρέμα ματιών που έψαχνες!

Η περιοχή των ματιών είναι αναμφισβήτητα η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας και χρήζει λίγης παραπάνω φροντίδας και περιποίησης!

Έτσι, λοιπόν, το να βρούμε την ιδανικότερη κρέμα ματιών είναι ένα ζήτημα που δεν πρέπει επ ουδενί να αμελούμε και να περιμένουμε από την… τύχη να μας τη φέρει στην πόρτα μας!

Φροντίζουμε τον καθρέφτη της ψυχής μας με τη βιολογική κρέμα ματιών Matarrania για ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία που βασίζεται σε 100% αγνό παρθένο ισπανικό ελαιόλαδο ψυχρής πρώτης πίεσης.

Η βιολογική κρέμα ματιών Matarrania έχει αγνή σύνθεση χωρίς άρωμα. Προστατεύει

και αναζωογονεί το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα.

Η σύντομη περιγραφή των ενεργών συστατικών που περιέχει αρκεί για να σας αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη:

Βιολογικό έξτρα παρθένο έλαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης (Olea europaea fruit oil), εξαιρετικό ενυδατικό , για την επιδερμίδα, υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε , πολυφαινόλες , λιπαρά οξέα (ελαϊκό , λινολεϊκό ), και σκουαλένιο.Βιολογικό παρθένο έλαιο ψυχρής έκθλιψης από γλυκό αμύγδαλο (Prunus amygdalus dulcis oil) που συνιστάται έντονα για τα ευαίσθητα, λεπτά δέρματα με υψηλές απαιτήσεις, υψηλής περιεκτικότητας σε λινολεϊκό οξύ και βιταμίνες Α, Β, E.Βιολογικό παρθένο έλαιο από σουσάμι (sesamum indicum oil), ισχυρό αντιοξειδωτικό, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε. Θρεπτικό και αναζωογονητικό για το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.Βιολογικα έλαια αγριοτριανταφυλλιάς (Rosa moschata seed oil) που προάγουν την κυτταρική ανανέωση και βοηθά στην επούλωση των ουλών και των ρυτίδων. Έχει, επίσης, ισχυρά οφέλη για τη σύσφιξη του δέρματος και τονώνει τα κουρασμένα και θαμπά δέρματα.Εκχύλισμα από λουλούδια Marigold (Calendula officinalis flower extract) με ιδιαίτερα μαλακτικές, αναγεννητικές και επουλωτικές ιδιότητες.Εκχύλισμα από λουλούδια Santolina (Santolina chamaecyparissus extract) με αντιφλεγμονώδης και κατευναστικές ιδιότητες.Αγνό κερί μέλισσας (cera alba) που προστατεύει το δέρμα από την περιβαλλοντική ζημία , παρέχοντας ομαλότητα , απαλότητα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Και φυσικά το υπεραγαπημένο μας www.organicbrands.gr φροντίζει να μας τη διαθέτει στη δελεαστικότερη τιμή!

Ακόμη να την παραγγείλετε;;;

OrganicBrands on Facebook
OrganicBrands on Instagram

The post Αυτή είναι η κρέμα ματιών που έψαχνες! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα