Φτιάξτε σώμα με 5 βασικές ασκήσεις

Εάν θέλετε να βγείτε στην παραλία με σώμα τονωμένο και σφιχτό αυτές οι 5 βασικές ασκήσεις θα σας το χαρίσουν!

1 Squats
Τονώνουν τα πόδια σας, δυναμώνουν τα ισχία και τους γοφούς σας και σφίγγουν τους γλουτούς σας. Αλλά δεν είναι όλα τα squats ίδια. Εάν δεν έχετε σταθερή την πλάτη σας και δώσετε το βάρος σε αυτή, οι πιθανότητες είναι τα squat να σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Μάθετε τη σωστή

τεχνική και εξασκηθείτε.

2 Προβολές
Δεν μπορείτε να τονώσετε το κάτω μέρος του σώματός σας σωστά, χωρίς να κάνετε προβολές. Απαιτούν ισορροπία, συντονισμό και σταθερότητα, και προωθούν τη λειτουργική γυμναστική. Σκεφτείτε το περπάτημα, το ανέβασμα σκάλας ή το να σκύβετε για να σηκώσετε το παιδί σας: αυτά προϋποθέτουν προβολές. Κάντε προβολές με όλες τις παραλλαγές για να ενδυναμώσετε τετρακέφαλους, οπίσθιους μηριαίους και γλουτούς.

3 Κάμψεις
Σταθεροποιούν τους ώμους σας, βοηθώντας στην ανάπτυξη των μυών της ωμοπλάτης και των πήχεων, και διορθώνουν την κακή στάση του σώματος που μπορεί να προκύψει από την καθιστική εργασία. Οι κάμψεις επίσης τονώνουν το στήθος και τους μύες των ώμων. Και το καλύτερο; Μπορείτε να πέσετε κάτω τώρα και να κάνετε 10 κάμψεις. Δεν υπάρχει ανάγκη για εξοπλισμό και κανένα περιθώριο για δικαιολογίες.

4 Έλξεις
Μπορεί να μην είναι εύκολες αλλά γυμνάζει ώμους, βραχίονες, δικέφαλους μυς και τρικέφαλους, και ενισχύει την αερόβια ικανότητά σας.

5 Σανίδα
Όλοι θέλουν κοιλιακούς επίπεδους αλλά δεν ξέρουν πώς να τους αποκτήσουν. Το γεγονός είναι ότι οι κοιλιακοί πραγματικά γίνονται στην κουζίνα, με την κατάλληλη διατροφή δηλαδή αλλά η σανίδα σταθεροποιεί τη δύναμή σας και διατηρεί τη σωστή στάση του σώματος, προστατεύοντας τη σπονδυλική σας στήλη.

Το μυστικό

Μην ξεχνάτε να κάνετε προθέρμανση προτού ξεκινήσετε κάποια από αυτές τις ασκήσεις.

Φίλια Μητρομάρα

The post Φτιάξτε σώμα με 5 βασικές ασκήσεις appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα