Δύσκολες ώρες για την Jennifer Aniston: Έχασε την μητέρα της

Βαρύ είναι το πένθος για την Jennifer Aniston η οποία χθες ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 79 ετών. H 47χρονη ηθοποιός έγραψε:»Με βαθύτατη θλίψη εγώ και ο αδερφός μου John ανακοινώνουμε τον θάνατο της μητέρας μας Nancy Dow. Ήταν 79 ετών και έφυγε από την ζωή περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της, χτυπημένη

από χρόνια ασθένεια», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θα σας παρακαλούσαμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή όσο θρηνούμε την απώλεια μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση της Jennifer Aniston με την μητέρα της ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκη καθώς όπως είχε δηλώσει παλαιότερα η ίδια η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα επικριτική απέναντι της. Η Nancy Dow ήταν ηθοποιός και μοντέλο με αποτέλεσμα να εξαντλεί όλη την αυστηρότητα της πάνω στην Jennifer και να έχει μεγάλες απαιτήσεις από εκείνη. Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε ούτε στον γάμο της με τον Justin Theroux. Παρόλα αυτά οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια στις 12 Μαΐου, όταν πλέον είχε επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας της, καθώς από τα πολλαπλά εγκεφαλικά που υπέστη, δεν ήταν πλέον σε θέση να μιλήσει. Η Jennifer Aniston, παραμέρισε όλες τους τις διαφορές και έσπευσε αμέσως στο πλευρό της για να την αποχαιρετήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα