Αυτά τα Butter σώματος σε προκαλούν… να τα φας!

Η ενυδάτωση, όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές, είναι εξίσου σημαντική στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Είναι λοιπόν απόλυτα απαραίτητη η χρήση μίας κρέμας σώματος μετά από το ντους, η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει το δέρμα να είναι υγιές και ενυδατωμένο, αλλά θα του προσφέρει απαλή υφή και λαμπερή όψη.

Γιατί όμως να μην μετατρέψουμε αυτή τη ρουτίνα περιποίησης σε στιγμή πολυτελείας;

Η εταιρεία BIOselect, τα προϊόντα της οποίας θα τα βρείτε στο www.organicbrands.gr

δημιουργεί κορυφαίας ποιότητας καλλυντικά που είναι πραγματικά υπέροχα!

Προκαλούν το σώμα σας να τα ”γευτεί” και τα λαχταριστά αρώματά τους σας πλημμυρίζουν με συναισθήματα πραγματικής χαράς και ευεξίας. Φυσικής σύνθεσης butters, με πλούσια βουτυρώδη υφή, που παρέχουν μια αίσθηση ανανέωσης στο δέρμα. Εμπλουτισμένα με Dictamelia, έλαια Jojoba και βούτυρο καριτέ προστατεύουν από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και xάρη στα λιπίδια και τη βιταμίνη Ε θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα.

Το σαγηνευτικό άρωμα του σταφυλιού προκαλεί την επιθυμία για μια εντελώς νέα εμπειρία. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, δροσίζει, ενισχύει και προστατεύει την κουρασμένη επιδερμίδα.


Το υπέροχο φρουτένιο άρωμα μήλου, πλούσιο σε βιταμίνη C, α-υδροξυοξέα και φλαβονοειδή, βοηθά την επαναφόρτιση του δέρματος με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.
Καλοκαιράκι πλησιάζει, μυρίζει θάλασσα…σίγουρα ένα butter με aloe vera είναι απαραίτητο!
Η αλόη*, πηγή βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων, προσφέρει μοναδική καταπραϋντική και προστατευτική δράση στην επιδερμίδα. Ιδανικό για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο ή για ευαίσθητες, ευερέθιστες επιδερμίδες.


Και για το τέλος αφήσαμε το Butter με το πολύτιμο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού! Πλούσιο σε πολυφαινόλες με σημαντική αντιοξειδωτική δράση, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και παρέχει στο δέρμα πολύτιμα ιχνοστοιχεία.

Μην διστάζετε! Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε!
Δείτε τα butters BIOselect -> ΕΔΩ!

The post Αυτά τα Butter σώματος σε προκαλούν… να τα φας! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα